Een hond en een marker vormen een perfecte match: hier zie je hoe dit kunstproject tot stand is gekomen - Curioctopus.nl
x
Een hond en een marker vormen een perfecte…
Dit meisje is autistisch: haar pitbull begrijpt haar zoals niemand anders op de wereld haar begrijpt Tijdens een overstroming ziet een vrouw iets wat haar versteld doet staan

Een hond en een marker vormen een perfecte match: hier zie je hoe dit kunstproject tot stand is gekomen

26 Maart 2016 • Door Sarah Nichele
3.095
Advertisement

Je neemt een kunstenaar, een pitbullterriër en een marker: samen vormen ze een perfecte match voor het tot stand komen van dit bijzondere project dat vanuit artistiek oogpunt maar ook vanuit emotioneel oogpunt en complex geheel vormt.

Het begon allemaal toen de vrouw van Rafael besloot om weg te gaan bij hem en alles mee te nemen behalve de hond, Jimmy Choo, die zij naar haar favoriete designer had vernoemd. In de weken die volgde begon hij, na eindeloos staren naar zijn witte muren, foto's te maken van zijn beste vriend en op een dag tekende hij een "wereld" om zijn slapende hond heen op de muur. Vanaf dat moment gaf hij zich weer volledig over aan zijn artistieke instincten die hij lange tijd uit het oog was verloren.

De foto-tekeningenreeks die hij en Jimmy vervolgens creëerde laten een aandoenlijk en romantisch betoverend beeld zien van een slapende hond gecombineerd met de scherpzinnige en intelligente humor van de omringende omgeving: Rafael vervaardigde genoeg foto-tekeningen om het web te veroveren en om een boek uit te brengen!        

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Tags: DierenFotografie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt