Een jongen vindt een tak op straat: hier zie je hoe hij deze tak nieuw leven inblaast - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een jongen vindt een tak op straat:…
Laat je kindje NOOIT rechtop zitten in een autostoel: deze vrouw legt uit waarom Deze boom in Zweden is de oudste LEVENDE boom ter wereld: 9.550 jaar geleden zag deze boom voor het eerst het licht

Een jongen vindt een tak op straat: hier zie je hoe hij deze tak nieuw leven inblaast

Door Sarah Nichele
3.047
Advertisement

De inrichting van je huis is geen onbenullige zaak. Je kiest je meubels en accessoires zorgvuldig uit in de hoop dat je de juiste balans tussen kwaliteit en prijs kunt vinden.

Je hoeft niet altijd op zoek te gaan in een winkel om het meubelstuk van je dromen te vinden: soms vind je wat je nodig hebt gewoon op straat tijdens een wandeling in het park bijvoorbeeld!

De kunstenaar Sebastian Errazuriz heeft een tak die hij op straat vond getransformeerd in een uniek en fascinerend meubelstuk.

Toen deze kunstenaar op een dag een wandeling ging maken, zag hij een tak op straat liggen. Hij had meteen een idee dat hij hier iets creatiefs van kon maken voor in huis...

Uiteindelijk besloot hij om de tak te gebruiken als "console". Hij sneed de overtollige takken weg en rondde de hoekige delen af en verfde de tak vervolgens zwart.

Advertisement

Vervolgens voegde hij hier en daar plankjes tussen de takken, wat zorgde voor een design effect.

Hij heeft dit kunstwerk "Bilbao" genoemd naar de straat waar hij de tak heeft gevonden.

Het werk inspireerde hem om andere soortgelijke kunstwerken te maken... zoals deze console die is opgebouwd uit drie takken.

Advertisement

Deze tak ondersteunt een glasplaat waardoor een prachtige en unieke tafel wordt gevormd!

Advertisement
Tags: KunstMeubelsIdeeën
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt