x
19 zwerfhonden op zoek naar een nieuwe…
Deze boom is mooi, maar de vruchten van deze boom maken hem pas echt uniek! Als je moeite hebt met jezelf uitdrukken in het buitenland, dan is dit een geniale oplossing!

19 zwerfhonden op zoek naar een nieuwe baasje poseren voor een unieke fotoshoot

27 Mei 2016 • Door Sarah Nichele
6.225
Advertisement

In Italië worden meer dan 150.000 honden per jaar achtergelaten, dat is naast de circa 900.000 honden die op straat zwerven... Maar Italië is helaas geen uitzonderingsgeval: in Amerika zijn er volgens de statistieken 4 miljoen honden in asiels die op zoek zijn naar een nieuwe baasje. Dit aantal is alarmerend als je bedenkt dat 1/3 deel van deze honden bestemd is om ingeslapen te laten worden als ze niet worden geadopteerd.

Mensen die een besluiten om een hond te nemen, kiezen vaak voor een pup, waardoor oudere honden minder kans maken om te worden geadopteerd. Ook zijn veel mensen onterecht van mening dat oudere honden minder volgzaam zouden zijn en niet meer getraind kunnen worden. Wat kunnen we eraan doen om dit probleem te verhelpen?

De Human Society of Utah kwam met een geniaal idee: ze maken neutrale 'paspoortwaardige' foto's van honden die op zoek zijn naar een baasje en die vaak intelligenter en sympathieker zijn dan rashonden, om hun persoonlijkheid, bijzondere schoonheid en hun liefdevolle en zachtaardige karakter duidelijk naar voren te brengen.   

Als je deze fotogalerie ziet, zul je ze allemaal wel willen adopteren!


Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt