De manier waarop uw vuist iets over uw persoonlijkheid kan onthullen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De manier waarop uw vuist iets over…
Hij fotografeert zijn dochter dicht in de buurt van een paard , als hij het uiteindelijke plaatje ziet kan hij zijn ogen niet geloven! 20 dieren die een mooier verjaardagsfeest dan jijzelf hebben meegemaakt!

De manier waarop uw vuist iets over uw persoonlijkheid kan onthullen

10.135
Advertisement

Denk je dat we allemaal een vuist maken op dezelfde manier met onze hand? Vraag het maar aan je vrienden, en je zult ontdekken dat in feite iedereen het op zijn eigen manier doet. Sommige leggen de duim aan de voorkant, andere plaatsen hem op de top van de pink, en weer anderen bedekken hem helemaal met de rest van de vingers.

Als we klein zijn, leert niemand ons hoe we deze eenvoudige actie uitvoeren, iedereen leert het zelf en de manier waarop hij of zij ervoor kiest om dit te doen zou iets over de persoonlijkheid zeggen.

Probeer het nu, sluit je vuist en kijk naar de positie van je duim : welke van de drie onderstaande beelden ben jij?

A) Duim over je wijsvinger

Als je je vuist sluit door je duim over de wijsvinger te plaatsen ben je een dromer. Je voelt je veiliger wanneer je probeert om jezelf te beschermen dan wanneer je hulp of bescherming van andere mensen moet vragen. Je bent een zeker en nieuwsgierig persoon, enthousiast en avontuurlijk.In groepsverband ben je altijd vriendelijk voor iedereen, en dat is de reden waarom mensen soms proberen om te profiteren van jou. Heb je moeite met het uiten van je gevoelens in een relatie, dan zal een wat extravertere wijze qua uitting goed voor je zijn.  

Advertisement

Duim vòòr alle andere vingers

Als je je vuist sluit door het plaatsen van je duim aan de voorkant van de andere vingers van de hand, ben je een zeer zelfverzekerd persoon, extravert en getalenteerd. Je bent een harde werker, onvermoeibaar en koppig in het nastreven van doelen. Maar onder dat sterke karakter, ligt een gevoelig hart verscholen, welke vaak voorkomt om nieuwe contacten te maken uit angst dat er iets mis zal gaan. In de liefde, ben je geneigd om ook jouw fouten uit het verleden te herhalen, en beleef je onnodig momenten van diep verdriet. Het overkomt iedereen, maar jouw extraverte karakter kan je helpen dit te vermijden. 

C) Duim bedekt onder alle andere vingers

Als je de duim onder de hand zet ben je waarschijnlijk erg creatief, een goede communicator, op emotioneel en praktisch gebied. Je houdt van kunst en van het genieten van de schoonheid van het leven. Je bent een persoon die houdt van rust, en bent zeer attent als het gaat om het helpen van iemand in de problemen: niets is aan jou te veel gevraagd. Je bent zeer flexibel,past je makkelijk aan veranderingen van het leven aan, en probeert om het leven van je dromen te leven. In de liefde ben je op zoek naar een relatie die je gemoedsrust geeft. 

En, klopt de weerspiegeling van je vuist met jouw persoonlijkheid?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt