Hij Bouwt Zijn Vrachtwagen Om In Een Huis, Het Eindresultaat Is Om Jaloers Van Te Worden - Curioctopus.nl
x
Hij Bouwt Zijn Vrachtwagen Om In Een…
26 foto's van het web die een reactie van verbazing opwekken Deze Voordelen Kan Je Halen Uit Het Branden Van Laurierblaadjes. Probeer Het Om Het Te Geloven

Hij Bouwt Zijn Vrachtwagen Om In Een Huis, Het Eindresultaat Is Om Jaloers Van Te Worden

30 September 2016 • Door Skip
21.956
Advertisement

Rob Grays was net als vele anderen, hij leidde een regelmatig leven, werkte, bezocht vrienden en had een huis om te onderhouden. Waar hij het meest van hield was reizen en nieuwe plaatsen ontdekken. Zodra hij een weekend vrij had, trok hij erop uit om nieuwe avonturen aan te gaan op onbekende plaatsen. Hij hield zo van reizen dat hij, om het vaker te kunnen doen, zijn hele bestaan had omgegooid. Hij had zijn bescheiden hoeveelheid gespaarde geld uitgegeven aan een vrachtwagen en nu is de weg zijn huis en buitenshuis zijn z'n stijl van leven. 

via: Facebook

Om te kunnen gaan reizen wilde hij geen camper of een SUV, hij wilde de voordelen hebben van beiden, gemakkelijk bij een plek aankomen met de gemakken die je hebt als je een grote ruimte tot je beschikking hebt.

Daarom heeft hij een vrachtwagen aangeschaft. Hij heeft het vrachtgedeelte opnieuw opgebouwd om daar datgene te gaan bouwen wat zijn huis zou gaan worden.

Advertisement

Het eindresultaat is een op zichzelf staande woonplek. Binnen is het ingericht zoals in een huis: elektriciteitsaansluiting, drinkwater en verwarming.

Zijn uiterlijk heeft helemaal niets weg van een huis, maar meer van een militair voertuig... maar wacht maar totdat je de binnenkant ziet!

Twee slaapgedeeltes, een keuken, een woonkamer, en natuurlijk de chauffeurscabine.

Rob heeft het zo ontworpen dat hij er jarenlang met gemak kan leven. De ruimtes zijn groot, het is niet afgesloten of claustrofobisch. Zijn keuken is zo groot dat je groen wordt van jaloezie!

Ook de boeken die gelezen kunnen worden in de woonkamer om je te ontspannen ontbreken niet!

Van buitenaf gezien zou je nooit zo'n huis als dit verwachten!

Mocht een veranda ontbreken? Ideaal voor de warme zomeravonden om nog het laatste zonnestraaltje mee te pakken.

Maar het mooiste hebben jullie nog niet gezien: de veranda is verhoogd!

Rob is eindelijk klaar met het inrichten van zijn huis op wielen en geniet van alle positieve dingen die reizen te bieden heeft. In zijn oude leven was hij een programmeur en hardwareontwerper en dat is hij nog steeds: hij doet zijn werk in de vrachtwagen.

Hij heeft zijn droom laten uitkomen zoals het dat ook is van vele andere mensen... Mieters!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt