Ze Maakt Met De Hand Opgezette Dieren Van… Krantenpapier. Het Eindresultaat Is Indrukwekkend - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze Maakt Met De Hand Opgezette Dieren…
Een Dame Koopt Een Pup Via Een Advertentie, Maar Ziet Daarna In Dat Ze Een Grote Fout Heeft Gemaakt Een Moeder Laat Haar 7-Jarig Zoontje Met Verlamde Vader Achter. Lees Hier Hoe Het Jongetje Elke Dag Ploetert

Ze Maakt Met De Hand Opgezette Dieren Van… Krantenpapier. Het Eindresultaat Is Indrukwekkend

Door Skip Tromp de Haas
5.045
Advertisement

Het eerste waar je natuurlijk aan denkt bij een krant is natuurlijk dat je hem gaat lezen, maar voor Chie Hitotsuyama, een Japanse kunstenaar, is dit niet het geval want hij gebruikt krantenpapier op zo'n manier dat het haast geen papier meer lijkt...

Met haar ongelofelijke creatieve talent weet Chie bewonderenswaardige beelden van dieren te maken die zeker kunnen worden bestempeld als hyperrealistisch. Hoe blaast zij deze dieren leven in? Door het natte krantenpapier te draaien, te rollen en te fixeren. Hier volgt een greep uit haar fantasierijke oeuvre van beelden.  

Chie maakt haar werk volledig met de hand.

Om haar dieren meer kleur te geven, gebruikt zij gekleurd krantenpapier om de strakke contouren van haar beelden te benadrukken.

Advertisement

Hier kan je zien hoe verschillende dieren hun vorm krijgen. Dit is een leuk stel makaken (apensoort)!

Het is ongelofelijk om te zien hoe Chie doodgewoon krantenpapier weet te hergebruiken en om te toveren in een waar kunstwerk.

Dit is een van de favoriete onderwerpen van Chie, een mooie leguaan!

Advertisement

Voor Chie is het gewoon dat ze geen enkel detail overslaat, zoals je kunt zien bij dit enorme konijn.

Omdat het maar krantenpapier is, wil dat nog niet zeggen dat het een makkelijke klus is: er is veel geduld en precisie voor nodig.

Advertisement

Maar de resultaten zijn indrukwekkend... we moeten haar wel nageven dat dit een geniale manier is om slecht nieuws uit de kranten te verwerken!

Tags: ArtiestenKunst
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt