Chloe Leert Zichzelf Borduren En Maakt Deze Miniaturen Met Verbluffende Details - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Chloe Leert Zichzelf Borduren En Maakt…
niemand kon haar meenemen naar het eindfeest, maar een zeer elegante beschermheer meldde zich weg met de gifstoffen: zo kan je je longen reinigen en van nicotine ontdoen

Chloe Leert Zichzelf Borduren En Maakt Deze Miniaturen Met Verbluffende Details

Door Skip Tromp de Haas
5.229
Advertisement

Met de komst van digitale kunst leek het erop dat vele andere vormen van kunst of handwerk in het geding te komen. We hebben het mogen meemaken dat gaandeweg een leger aan nostalgische hobbyisten die kozen om met passie verder te gaan in hout te snijden of klei te bewerken met hun handen, waar vanuit deze ambachtelijke vaardigheden schitterende kunstwerken voortkomen.

Chloe Giordano is zo iemand. Deze Engelse tekenares maakt met plezier ongelofelijke miniatuurwerken met haar handen door middel van de eeuwenoude kunst van het borduren.

De figuren die ze maakt zijn zelden veel groter dan de vingerhoed die zij gebruikt, maar er is evengoed veel tijd voor nodig.

Advertisement

Chloe gebruikt een verrassende hoeveelheid garen die verschillende kleuren hebben om dierenvachten na te kunnen bootsen.

Advertisement

Ze heeft het zich bijna helemaal zelf aangeleerd na een vermoeiend proces van vallen en opstaan... maar dat uiteindelijk wel zijn vruchten heeft afgeworpen!

Advertisement

Alles wat ze maakt wordt voorafgegaan door langdurig met potlood op papier de schaduwen uit te werken.

Advertisement

Chloe staat open voor suggesties en het uitwisselen van ideeën met andere liefhebbers. Vaak opent ze discussies op haar Tumblr-pagina

Kijk die kleuren toch eens... Iedere oma zou trots op haar zijn! :-)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt