Deze man koopt dingen goedkoop op en maakt er sensationele traanvormige sleurhutten mee: een duik terug in het verleden! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man koopt dingen goedkoop op en…
Deze klimaatveranderingsfoto's had je liever niet willen zien Een stewardess ziet een vreemd stel aan boord en weet een meisje van ontvoering te redden

Deze man koopt dingen goedkoop op en maakt er sensationele traanvormige sleurhutten mee: een duik terug in het verleden!

Door Skip Tromp de Haas
3.279
Advertisement

Dave Moult heeft zijn handvaardigheid en zijn passie voor de steampunkstijl samengevoegd in het maken van zijn caravan. Bij Steampunk wordt er technologie toegevoegd aan het Victoriaanse Tijdperk die er toen niet was. Een groep enthousiastelingen kleden zich bovendien ook op een bepaalde manier.
Dat wat Moult heeft weten te maken zou wel iets zijn geweest dat Jules Verne zonder meer leuk zou hebben gevonden om te beschrijven in een van zijn avontuurverhalen...

Foto's: Dave Moult

Dit is slechts één van de zes 'traanvormige' caravans die Dave heeft gemaakt.

Advertisement

Dave verzamelt materialen op markten met gebruikte spullen of koopt spullen tegen lage prijs op internet, maar op het aantal uren dat hij in de projecten steekt bespaart hij niet.

Wanneer hij in zijn proces zit waar hij een caravan maakt dan besteed hij er al zijn weekenden aan. Omdat hij gehecht raakt aan wat hij maakt heeft hij pas een verkocht (na hem eerst zelf twee jaar gebruikt te hebben).

Advertisement

Deze caravans met hun traanachtige vorm zien er van buiten zeer strak afgewerkt uit, maar wat echt verrassend is te noemen is de precisie waarmee hij de interieurs afwerkt.

Advertisement
Advertisement

De minicaravans die David maakt hebben binnen een bed en een keuken aan de buitenkant die perfect werkt tijdens zijn frequente uitstapjes buiten de deur.

Dave maakt vaak en met plezier de caravan vast aan zijn busje en doet mee aan Steampunk groepsbijeenkomsten op overnachtingsplaatsen en maakt hij een voortent vast aan zijn aparte caravan!

Tags: Creaties
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt