9 gevallen waarin grafisch ontwerpers jammerlijk hebben gefaald - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
9 gevallen waarin grafisch ontwerpers…
De videotheek met DVD's gaat dicht: de moeder van de autistische jongen kwam met een geniaal idee om hem te troosten Deze bouwvakker werkt aan een gebouw naast een kinderziekenhuis: zijn idee is super lief en geniaal

9 gevallen waarin grafisch ontwerpers jammerlijk hebben gefaald

Door Skip Tromp de Haas
38.283
Advertisement

Reclameontwerper zijn is allesbehalve een makkelijk vak: je moet op allerlei manieren proberen aan de eisen van de klant te voldoen, die vaak het geduld van de ontwerper op de proef stelt en veel van hem/haar eist. Er moet worden gedacht aan de talloze aspecten die moeten worden meegenomen en dat uiteindelijk het gewenste eindresultaat er ook is. In ieder geval zijn sommige fouten die door afgeleide en oppervlakkige ontwerpers zijn gemaakt echt onacceptabel. Hier zijn een aantal reclame-uitingen die echt jammerlijk de plank misslaan!

1. Je gezicht gebruiken is altijd een goede zet als reclame, alleen jammer dat ze geen rekening hebben gehouden met de ramen!

2. Een shampoofles die nogal... griezelig is.

Advertisement

3. Deze organisatie steunt kinderen met kanker...

4. Toiletten voor vrienden die elkaar goed kennen.

5. De zin zou moeten luiden "Je knokt nooit in je eentje." Jammer dat iedereen eerder geneigd is te lezen "Je knokt in je eentje."

Advertisement

6. Gezinnen zijn hun leven NIET zeker in deze apotheek.

foto: eugay/Reddit

De manier waarop het lettertype is gebruikt voor dit boek wijkt af door de schuld van de omslagontwerper, hij heeft hetzelfde soort gebruikt voor zowel de naam van de auteur als de titel van het boek.

Advertisement

8. Een knipoog naar de Klu Klux Klan?

9. De lange arm der... zwemmer.

Tags: KomischeLeuke
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt