De laatste foto voordat het onheil toesloeg: 13 foto's die bekendstaan om hun verdrietige timing - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De laatste foto voordat het onheil toesloeg:…
Urologen bevestigen dat je door een achtbaanritje je nierstenen kwijt kan raken Mocht je dit insect aantreffen dood hem dan niet want hij kan nog een handig huishulpje zijn

De laatste foto voordat het onheil toesloeg: 13 foto's die bekendstaan om hun verdrietige timing

51.298
Advertisement

We hebben het onszelf allemaal wel eens vluchtig afgevraagd: wat zullen we aan het doen zijn op het moment vlak voordat we sterven? De nieuwsgierigheid naar een gebeurtenis die je naar het onbekende voert is logischerwijs groot en wanneer er de laatste foto's of video's worden verspreid van het moment vlak voor iemands dood dan kunnen we het niet laten om even een kijkje te nemen. Wij hebben voor jou foto's verzameld van bekende mensen of momenten die bekend zijn.

4. Titanic voordat deze zonk in april 1912

foto: Imgur

6. De laatste videopname van de leraar die tientallen leerlingen redde tijdens de gewapende aanval op de High School Columbine. 15 mensen kwamen om het leven (20 april 1999).

foto: Imgur
Advertisement

7. Het laatste kiekje van zanger Jim Morrison (1971).

foto: Imgur

8. James Dean gooit de tank van dezelfde auto vol waarmee hij kort daarna een dodelijk ongeluk zal hebben (30 september 1955).

foto: Imgur

9. Een van de leden van de band Great White ziet de vonk die een brand zal veroorzaken in een kroeg in Rhode Island: 100 personen komen om.

foto: Imgur

De kroeg in kwestie heette The Station.

Advertisement

10. Het team kunstschaatsers van Amerika vertrekt voor het WK in België: Hun vliegtuig komt nooit aan op bestemming (1961).

foto: Imgur

11. John Lennon zet een handtekening voor de man die hem zes uur later zou vermoorden.

foto: Source
Advertisement

12. Paul Walker stapt in de auto waarin hij kort daarna om het leven zou komen door een ongeluk.

foto: Imgur

13. Bergbeklimmers George Mallory en Andrew Irvine bij het basiskamp van de Everest. Zij verdwenen in 1924 toen zij de top probeerden te bereiken.

foto: Reddit

Dit is de laatste foto waar zij levend te zien zijn. Het is nooit gelukt om te achterhalen of ze geslaagd waren in hun poging alvorens zij stierven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt