Deze b&b bevindt zich op een steenworp afstand van het zwarte woud en je kunt er slapen in een wijnvat - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze b&b bevindt zich op een steenworp…
14 Olympische locaties verlaten: een van de grootste geldverspillingen ooit 12 symptomen die te maken kunnen hebben met een magnesiumtekort in de voeding

Deze b&b bevindt zich op een steenworp afstand van het zwarte woud en je kunt er slapen in een wijnvat

Door Skip Tromp de Haas
2.765
Advertisement

Het staat te boek als een Bed & Breakfast maar een blik werpen op de bijzondere bedden heb je meteen door dat je niet van doen heb met de typische accommodatie waar je kunt slapen en kunt ontbijten. Wie Duits kent zal snel begrijpen waar het over gaat, namelijk over Schlafen im Weinfass oftewel slapen in een wijnvat. Ja dat heb je goed gelezen, in deze b&b slaap je in wijnvaten die zijn omgebouwd tot mooie kamers waar romantiek het sleutelwoord is.

De locatie op zich behoeft geen inleiding: de b&b bevindt zich op een steenworp afstand van het Schwarzwald op de grens tussen Duitsland en Frankrijk.

De accommodatie stelt 8 wijnvaten tot zijn beschikking, ze staan allemaal op een andere plek op het grote plattelandsbezit.

Advertisement

Het omliggende panorama is een wijngaard. Wijnranken tot zover het oog rijkt, eindeloos veel fruitbomen en andere plattelandstaferelen.

De slaapplekken beschikken ook over verwarming zodat je ook in de winter kunt genieten van het slapen in een wijnvat waar 800 liter in kan.

De bestemming is in trek bij stellen die samen knusjes een vakantie willen doorbrengen op een van de plaatsen die je niet mag missen in het midden van Europa.

Advertisement

Bij deze ervaring mag een goede fles wijn echt niet ontbreken die door het boerenbedrijf zelf wordt geproduceerd en ook het verhuur van de vaten beheert.

Een unieke plek in zijn soort die je magische momenten kunnen bezorgen.

Advertisement

Mocht je in de buurt zijn moet je er absoluut eens een bezoekje brengen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt