Als je een 'M' in je hand hebt is dat van grote betekenis. Heb jij 'm? Lees dan hier - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Als je een 'M' in je hand hebt is dat…
Uit deze 21 foto's blijkt dat onze opa's en oma's veel cooler waren dan wij

Als je een 'M' in je hand hebt is dat van grote betekenis. Heb jij 'm? Lees dan hier

Door Skip Tromp de Haas
12.761
Advertisement

Is het wel eens door je hoofd gegaan om een handlezing te laten doen? Of je er nu wel of niet in gelooft, het kan een bijzondere ervaring zijn. Handlezen werd als kunst vroeger heel serieus genomen, vooral door machthebbers die meer wilden weten over hun persoonlijke toekomst, hoe het hun rijk en eventuele verraders zou vergaan. Als jij ook iets onbekends te weten wil komen, probeer dan je hand te onderzoeken zoals een echte handlezer dat zou doen en kijk of er in de palm van je hand lijnen lopen die aan een M doen denken.

Mensen die de letter M in hun handen hebben zijn echt bijzonder

Alleen mensen die nadrukkelijk lijnen hebben die duidelijk lijken op de letter M, daar wordt van gezegd dat ze bijzonder zijn, een enorme intuïtie en een grootse ondernemersgeest hebben. Zij worden in bescherming genomen door vrouwe fortuna die hen succes bezorgd in het leven, mede dankzij het zelfvertrouwen en hun innerlijke discipline. Door hun intuïtie zijn ze succesvol in de liefde, ze spelen in op de wensen en de eventuele problemen die hun partner hebben kan. Datzelfde geldt voor hun carrière, ze zijn namelijk niet gemakkelijk te bedonderen en slagen er binnen korte tijd in om de mensen eruit te pikken die hun succes kunnen ondermijnen.

Mensen met de letter 'M' in hun handpalm hebben hun leven volledig onder controle: ze hebben de durf om hun route volledig om te gooien en binnen in hen overheerst er een leiderschapsgeest.

Men zegt dat veel mensen die vroeger belangrijk zijn geweest deze eigenschap te hebben gehad, en wie het ook heeft zou niet moeten vergeten om altijd anderen een stap voor te zijn. Daarnaast is het voor hen ook makkelijker om hun doelen in hun leven te behalen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt