Dit stel probeert een boekenkast na te maken die ze op internet hebben gezien: de verwachtingen zijn overtroffen - Curioctopus.nl
x
Dit stel probeert een boekenkast na…
16 ontroerende oude foto's die enkele weinig bekende gebeurtenissen in de geschiedenis vertellen 16 foto's waarin een aantal formidabele innovaties voor het eerst te zien zijn

Dit stel probeert een boekenkast na te maken die ze op internet hebben gezien: de verwachtingen zijn overtroffen

08 Januari 2018 • Door Skip
4.601
Advertisement

Een voorbeeld nemen aan het internet om een pittig doe-het-zelfproject te realiseren kan link zijn omdat je tijd en geld in een plan stopt dat niet helemaal precies kan uitpakken zoals dat is voorzien. Toch is het soms wel precies raak.
Het stel Jesse en Sinclair Breen is hierin geslaagd, want toen de twee een foto hadden gezien van een boekenkast op Pinterest zijn ze aan het werk gegaan en hebben ze gezien dat ze, al kijkende naar het eindresultaat, elke stap goed hebben gedaan. En dat ze een goede kans hadden om te worden gekozen voor een TV-programma!


Zoals ze zelf schrijven op Facebook is Jess de brains achter het project en heeft Sinclair zich grotendeels beziggehouden met de uitvoer ervan.

Dankzij de hulp van een collega van Jess, die goed is in grafische vormgeving, heeft Jess alle nodige maatregelen genomen en heeft ze alle houten panelen laten maken die nodig waren voor het project.

Advertisement

Toen, met foto in de hand, zijn ze begonnen en hebben ze geprobeerd de vierkanten neer te leggen op hardboardplaten die aan elkaar vast zijn gemaakt.

Tot het moment kwam dat ze over konden gaan op het vastzetten aan de muur.

Het resultaat is zeker behoorlijk...

Advertisement

...zeker wanneer het bleek dat alle boeken in huis erin konden worden gezet!

Complimenten voor dit vlijtige stel voor doe-het-zelfproject dat is uitgevoerd zoals een vakman dat zou doen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt