Deze 18 plaatjes laten op een tedere en echte manier de meest "Verborgen" kant van vaste relaties zien - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 18 plaatjes laten op een tedere…
Deze 15 recente ontdekkingen op medisch gebied maken van 2018 een jaar van grote veranderingen De 4 groeifases volgens Tibetaanse wijsheid en wat ouders hiervan kunnen leren

Deze 18 plaatjes laten op een tedere en echte manier de meest "Verborgen" kant van vaste relaties zien

1.605
Advertisement

Veel tekenaars die op zoek gaan naar de liefde in de dingen die ze maken concentreren zich uiteindelijk op hoe mooi de kleine dingetjes zijn die we doen, die dingen waar iedereen zich wel in kan vinden en van zeggen dat die voor het ware geluk zorgen.
Amanda Oleander doet hetzelfde, ze laat zich namelijk inspireren door de wisselwerkingen die er zijn in haar relatie met haar vriend Joey en geeft zij haar visie terug aan de wereld in de vorm van prenten.

"Ik ben gebiologeerd door hoe mensen zich gedragen achter gesloten deuren wanneer niemand je meer kan zien. Ik denk dat door hen te proberen te filmen of foto's te maken van hen dat zij zich dan anders zullen gedragen. Daarom maak ik er later tekeningen van. [...] Ik hoop dat als mensen mijn prenten zien dat zij een gevoel van herkenning, vertrouwen en waardering voelen."
Kijk maar eens wat deze plaatjes met jou doen... 

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Kom meer te weten over het werk van Amanda Oleander:  WebsiteFacebook | Instagram | Twitter

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt