Een hond gooit roet in het eten van Google Street View z'n werk: hij staat op alle gemaakte foto's - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond gooit roet in het eten van…
28 aparte dingen die alleen in Azië kunnen gebeuren 25 wel hele maffe dingen waar mensen geen aannemelijke verklaring voor konden vinden

Een hond gooit roet in het eten van Google Street View z'n werk: hij staat op alle gemaakte foto's

Door Skip Tromp de Haas
2.904
Advertisement

Wie van ons heeft nou niet Street View van Google gebruikt om een bepaalde plaats op te zoeken. Wat het adres ook is, je kunt er zeker van zijn dat Google wel een duidelijk genoeg beeld voor je heeft waaruit je kan opmaken hoe je er komen moet.

Het lijkt er wel op dat er in ruime mate van elke weg in de wereld een foto is gemaakt en op de kaart is gezet. Hoe dan? Via een auto die een speciale camera op zijn dak heeft. Een beetje een aparte auto. Zo anders dat iemand hem maar achterna is gaan rennen. En laat dat nou net een hond zijn.

We bevinden ons nu in Kumage in Japan en de medewerkers van Google Street zijn aan het werk en besturen de bijzondere dienstauto.

foto: Google Maps

Ze zijn bezig met foto's aan het maken van de weg aan de wal met boten als er iets in het veld van de lens verschijnt, het is een hond die lijkt op een Akita, hetzelfde ras dat beroemd werd door de film Hachiko met Richard Gere.

foto: Google Maps

Tot zover niets geks aan de hand. Op de foto's die door Google zijn gemaakt staan bijna altijd wel mensen en dieren en soms worden ook wel ongemakkelijke situaties vastgelegd.

Maar het is de hond die de auto gevonden heeft en nadat hij lang de auto nageblaft heeft als de trouwe hond die hij is, gaat hij als waakhond erop uit om het mysterie verder uit te zoeken.

Hoe dan? Door het voertuig te volgen!

Advertisement

En dus zette de moedige Akita de achtervolging in van de auto die natuurlijk alles heeft opgenomen!

foto: Google Maps
foto: Google Maps

Als je gaat zoeken op Google Maps dan zal je ook de afbeeldingen vinden van de hond die de auto achtervolgt! Die maar niet zijn prooi met rust wil lijken te laten!

foto: Google Maps
Advertisement

De hond, zeer opgelaten lijkt niet van plan te zijn om op te geven!

foto: Google Maps

Hij blijft hijgend de medewerkers van Google achterna rennen, die terwijl ze erom lachen, doorgaan met foto's maken

foto: Google Maps
Advertisement

Hij volgt de auto helemaal tot aan het einde van de straat om er maar zeker van te zijn dat de auto maar zo ver als mogelijk wegblijft van zijn huis!

foto: Google Maps
foto: Google Maps

Het verhaal van de hond die is opgenomen door Google Street View is viraal gegaan dankzij een televisiereportage die de wereld overging.

Al met al lijkt dit de beste fotoshoot die is gemaakt door Google Street View, ook al heb je er niet het meest aan :)

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt