IKEA reproduceert de woonkamers van 3 beroemde tv-series met zijn meubels, en het resultaat is schitterend - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
IKEA reproduceert de woonkamers van…
15 ingenieuze mensen die de 3D-printer gebruikten om schitterende voorwerpen te maken Een kunstenaar heeft een anonieme brug getransformeerd in een gigantische constructie gemaakt van LEGO

IKEA reproduceert de woonkamers van 3 beroemde tv-series met zijn meubels, en het resultaat is schitterend

Door Janine
754
Advertisement

Er zijn beelden die we bij ons dragen, gegrift in ons geheugen en altijd herkenbaar, die naar zeer specifieke situaties verwijzen.

Misschien is het ook de verdienste - of de schuld? - van de middelen voor massacommunicatie: sommige scenario's zijn ons zo vaak getoond dat ze de gemeenschappelijke verbeelding zijn binnengekomen, zelfs als ze gemaakt of getekend zijn.

Dit is bijvoorbeeld het geval bij tv-series, sitcoms en beroemde cartoons. Door met de iconiciteit te spelen, besloot Ikea om ze na te maken. De advertentiecampagne die in de Verenigde Arabische Emiraten werd gelanceerd, was inderdaad echt origineel.

Al meer dan twee maanden onderzoeken ontwerpers en technici van de Zweedse meubelmultinational de catalogi en producten grondig, met de bedoeling de woonkamers van de Simpsons, Friends en Stranger Things na te maken.

Tv en fictie in het echte leven, en de resultaten zijn echt geweldig. Veel plezier met de foto's die wij je hieronder laten zien!

1. De woonkamer van Friends in de sit-com...

foto: Warner Bros

... en de kamer van Rachel Green (Jennifer Aniston) made by IKEA!

foto: IKEA
Advertisement
foto: IKEA

2. De woonkamer van the Simpsons uit de tekenfilm...

foto: FOX

... En de kamer van de beroemde familie uit Springfield door IKEA nagemaakt!

foto: IKEA
Advertisement
foto: IKEA

3. Stranger Things op tv...

Advertisement

... En de ruimte door IKEA nagemaakt!

foto: IKEA
foto: IKEA

Wat vind je ervan? Wil je ook een bank, een tafel, of misschien een "iconische” decoratie in je huis?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt