Amazon verkoopt een levensgrote "speedboot" die zich in 20 minuten opblaast - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Amazon verkoopt een levensgrote "speedboot"…
Een zwangere orang-oetan schuilt op de top van de laatste boom terwijl bulldozers haar bos vernietigen Tijdens de parade van de Gay Pride geeft een vader gratis knuffels aan alle jonge mensen die zijn afgewezen door hun ouders

Amazon verkoopt een levensgrote "speedboot" die zich in 20 minuten opblaast

Door Janine
3.789
Advertisement

Hoe vaak hebben we er niet over gedacht om alles op te geven en te vertrekken voor een mooie boottocht of dat het leuk zou zijn om er een te hebben om baaien, eilanden en havens mee te verkennen?

Het is tenminste één keer in ons opgekomen. Het probleem (zoals we het voor velen kunnen definiëren) is dat boten en speedboten vaak een luxe zijn voor rijke mensen.

Als je echt de sensatie niet op wilt geven die alleen zonnebaden en genieten van een drankje op je eigen boot je kan geven, kan er een voordelige oplossing zijn die precies bij je past.

via: Amazon
foto: Amazon

Wat? Koop een speedboot... op Amazon! De populaire e-commerce site biedt namelijk een perfect item te koop aan voor diegenen die het gevoel willen hebben dat ze een "luxe" vakantie hebben, maar zonder een fortuin uit te geven.

Het heet Bay Breeze Boat Party Island en, zoals de naam al aangeeft, is het een echt opblaasbaar "eiland", een enorme rubberboot - zonder motor - die comfortabel plaats biedt aan maximaal 6 personen.

foto: Amazon

Praktisch een woonkamer om in het water te duwen en in totale ontspanning te leven. 20 minuten om het op te blazen en je bent klaar om af te koelen in het zwembad of in zee!

Advertisement
foto: Amazon

Dit gigantisch "geëvolueerde" luchtbed, 6 meter lang, 3 meter breed en ongeveer 1 meter hoog, heeft geen gebrek aan comfort om je verblijf koel en aangenaam te maken. Binnen zijn er in feite maar liefst 8 bekerhouders, een bankje en, bovenal, een ingebouwd apparaat om drankjes te koelen.

foto: Amazon

Het is natuurlijk geen echte motorboot, en je zult zeker niet in staat zijn om met grote snelheid over het water te varen van het ene naar het andere strand… Maar als je iets anders wilt proberen dan het gebruikelijke bootje, kan dit voor minder dan 300 euro een praktische en leuke oplossing zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt