Tijdens de parade van de Gay Pride geeft een vader gratis knuffels aan alle jonge mensen die zijn afgewezen door hun ouders - Curioctopus.nl
x
Tijdens de parade van de Gay Pride geeft…
Amazon verkoopt een levensgrote Elke week slikken we 5 gram micro-plastics in, het equivalent van een creditcard

Tijdens de parade van de Gay Pride geeft een vader gratis knuffels aan alle jonge mensen die zijn afgewezen door hun ouders

17 Juni 2019 • Door Janine
2.360
Advertisement

De maand juni, die gedurende enkele decennia traditie is, wordt in de grote westerse steden beschouwd als de "Pride Month", dat is de periode waarin iedereen die deel uitmaakt van de LGBTQ-gemeenschap ter verdediging van genderminderheden de straat op gaat om de hun zeer kostbare "diversiteit" te vieren; dit alles gebeurt op de herdenking van de Stonewall-rellen van 1969 die plaatsvonden in New York.

Op 9 juni 2019 bood een gulle vader “gratis knuffels” aan al die kinderen die door hun ouders waren afgewezen omdat ze een liefde hadden gekozen die ze helaas niet begrepen.

foto: Facebook

Howie Dittman's ontroerende gebaar vond plaats tijdens de Pittsburgh Pride parade op 9 juni, toen hij, in de feestelijke menigte die voor de rechten en de diversiteit van liefde vierde, veel knuffels schonk aan mensen die het nodig hadden, mensen die in hun jeugd, terwijl hun vermogen tot zelfacceptatie in volle ontwikkeling was, het huis uit zijn gestuurd. Maar twee jongens hebben de aandacht en de ontroering van Howie in het bijzonder veroverd.

De eerste jongen die hij omhelsde was 19 en was uit het huis van zijn ouders gestuurd; sinds die tijd hadden ze niet meer met hem gesproken. Toen hij Howie omhelsde, liet hij zichzelf gaan en barstte in huilen uit.

foto: Faceboook

Ook een meisje sprak Howie's hart en geest bijzonder aan, wiens privé-geschiedenis hij niet kende, maar Howie wist alleen dat ze zijn weg kruiste om omhelsd te worden; op het moment dat ze naar elkaar keken, had ze een onzekere blik tussen verdriet en behoefte aan hulp. De gulle vader van Pittsburgh was zo onder de indruk dat ze lange tijd omhelsd bleven staan, zonder een woord tegen elkaar te zeggen.

Advertisement
foto: Facebook

Stel je voor dat jouw kinderen zich zo verwijderd van hun ouders voelen, zo verloren in zichzelf en negatief beoordeeld door de samenleving, alleen maar omdat ze zo vaak een “andere” liefde hebben gekozen en dat ze zich thuis voelen in de armen van een schijnbaar vreemde “vader”.

Je hoeft geen ouders te worden van kinderen die alleen deze last moeten dragen, die moeten lijden voor wat ze zijn. We moeten met onze kinderen praten, onze kinderen omhelzen en hen geruststellen dat hun moeders en vaders er altijd voor hen zullen zijn, wat er ook gebeurt; omdat het liefde is die deze wereld zal redden. Daar zijn we van overtuigd.

foto: Facebook
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt