Ze adopteert een kind en ontdekt al snel dat het de zoon is die ze 10 jaar eerder had verloren

Janine image
door Janine

24 Maart 2022

Ze adopteert een kind en ontdekt al snel dat het de zoon is die ze 10 jaar eerder had verloren
Advertisement

Je kind verliezen is een van de angsten die alle ouders achtervolgt. Helaas heeft Gabriela Suarez deze vreselijke ervaring meegemaakt, nadat ze haar kind op driejarige leeftijd buiten de kleuterschool had verloren. Een onverklaarbare verdwijning die - tien jaar later - een ontvoering bleek te zijn door een vrouw die de jongen later opvoedde in een huis niet ver van de woning van zijn echte familie.

Tien jaar later ontmoette Suarez een jonge jongen in een centrum voor kinderen in financiële moeilijkheden en had hem gekozen als mogelijke adoptiezoon. Omdat ze enige vermoedens had over zijn identiteit, onderwierp ze hem aan een DNA-test om te ontdekken dat het haar zoon was!

Een ongelooflijk verhaal, een verhaal met een gelukkig einde.

via mundosorprendente

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Gabriela Suarez is een van de vele moeders die het slachtoffer zijn geworden van een gruwelijke misdaad: de ontvoering van een minderjarige. Haar zoon werd opgepakt en meegenomen door een verwarde vrouw bij de uitgang van een kleuterschool. De hele buurt kwam in actie om het vermiste kind te vinden. Tevergeefs. De zaak werd een tijdlang op de voet gevolgd door de politie, maar het liep op niets uit. Gabriela, verwoest door pijn, gaf niettemin nooit op. Nadat ze verschillende privédetectives had ingehuurd, bleef ze jarenlang zoeken naar haar zoon Tomas.

Jaren van pijnlijk wachten, valse alarmen en ontmoetingen met vreselijke mensen die alleen maar geld probeerden af ​​te persen.

Deze moeder was zo geobsedeerd door deze gebeurtenis dat ze begon te werken met verenigingen voor het onderzoeken en oplossen van gevallen van kinderverlies. Juist door deze omgevingen te bezoeken, benaderde ze enkele gezinshuizen waar in de steek gelaten kinderen, wezen of kinderen in ernstige economische moeilijkheden werden gehuisvest. Daar ontmoette ze een 13/14-jarige jongen genaamd Tomàs, een zeer gevoelige tiener die altijd afstandelijk was van anderen en liever tekende dan met zijn leeftijdsgenoten te spelen.

De relatie tussen Gabriela en dit jongetje werd steeds hechter. Mevrouw Suarez begon Tomàs te volgen in al zijn activiteiten. Toen realiseerde ze zich dat de dertienjarige een traditionele klaagzang zong die typerend was voor het gebied van haar familie. Hoe kon de jongen dit lied kennen?

Dit vermoeden bracht haar ertoe onderzoek naar hem te doen en zelfs een DNA-test af te leggen. Dankzij dit onderzoek ontdekte Gabriela dat het haar zoon was!

Een "onmogelijke" ontmoeting, een ongelooflijk verhaal van een prachtige ontdekking. De ontvoerder is gearresteerd en vervolgens geïnterneerd in een verpleeginrichting, terwijl de kleine Tomas alle genegenheid van zijn echte familie heeft gevonden.

Advertisement