De moeder krijgt kanker, de zoon laat zijn haar groeien om een ​​pruik voor haar te maken

Janine image
door Janine

14 Augustus 2022

De moeder krijgt kanker, de zoon laat zijn haar groeien om een ​​pruik voor haar te maken
Advertisement

Als je het woord familie hoort, voel je een gevoel van bescherming in je groeien. Familie is een veilige plek waar je weet dat er altijd iemand is die je wil helpen. Het maakt niet uit of je iets verkeerds doet, je weet altijd dat je dankzij de hulp van je familie kunt opstaan. In tijden van nood weet je dat ze er zijn, klaar om je een handje te helpen om je op te beuren.

De familie Shaha, die oorspronkelijk uit Arizona komt, kan het embleem zijn van dit soort relaties. Zoon Matt die zijn moeder, Melanie, in moeilijkheden zag, besloot haar te helpen door haar zijn eigen haar te geven.

via fox10phoenix

Advertisement

In 2003 werd bij Melanie Shaha een goedaardige hersentumor vastgesteld. Hoewel de situatie aanvankelijk niet gevaarlijk leek, moest de vrouw, om erger te voorkomen, verschillende therapieën ondergaan. De behandelingen slaagden er echter niet in de ziekte te beperken en de kanker kwam nog twee keer terug, meer persistent. Hierdoor moest Melanie opnieuw radiotherapie ondergaan.

Bij het ondergaan van dit soort behandelingen kan het lichaam op een drastische manier lijden, een van de meest voorkomende gevallen is haarverlies. Gelukkig komt het vaak voor dat het haar na afloop van de therapie weer teruggroeit, maar soms ook niet. Het lot bleef een nare grap uithalen met Melanie, die haar dikke haar voor altijd moest opgeven. Precies om deze reden koos haar zoon Matt ervoor om haar te helpen door haar zijn haar te geven.

Advertisement

Het begon allemaal bijna als een grap, toen Matt tijdens een familiediner voor de grap voorstelde “wat als ik mijn haar laat groeien om een ​​pruik te maken?". Aanvankelijk werd het idee niet serieus genomen, maar later werd het werkelijkheid. Hoewel zijn moeder het niet wilde, besloot Matt om zijn haar ongeveer twee en een half jaar te laten groeien. Toen het de juiste lengte had bereikt, met de hulp van de Californische vereniging van Newport Beach, Compassionate Creations, knipte hij het af en maakte een pruik. Matt's gebaar, naast het tonen van de liefde die hij voor zijn moeder voelt, bracht een glimlach terug op Melanie's gezicht: "Ik had mijn wenkbrauwen en mijn haar verloren, ik wilde me weer normaal voelen, nu voel ik me mooi".

Wat vind je van dit gebaar van liefde van een zoon jegens zijn moeder?

Advertisement