De man die de intelligentietest niet haalde, verlaat zijn vrouw: zij was voor dezelfde test briljant geslaagd

Janine image
door Janine

09 Augustus 2022

De man die de intelligentietest niet haalde, verlaat zijn vrouw: zij was voor dezelfde test briljant geslaagd
Advertisement

Als je een liefdesrelatie hebt, hoop je meestel - en denk je! - dat het eeuwig duurt, maar het leven leert ons vaak dat dit niet het geval is. De liefde kan om verschillende redenen eindigen: misverstanden, ruzies, verschillende perspectieven, plotselinge veranderingen van richting, bedrog. Soms zijn er gewoon geen gevoelens meer. In sommige gevallen vanwege de tegenstrijdige resultaten van een intelligentietest. Als je dacht dat in de liefde de meest absurde dingen jou zijn overkomen, zul je in dit artikel ontdekken dat dit helemaal niet het geval is!

Het lijkt misschien ongelooflijk, maar het is echt gebeurd met een bekende tv-presentatrice.

Laten we de hoofdrolspelers van dit ongewone verhaal die tot een scheiding kwamen in detail bekijken.

via The Sun

Advertisement

Pexels

Dit is wat er gebeurde met de Britse tv-presentatrice Fern Britton, bekend van de programma's Strictly en This Morning. De vrouw onthulde de redenen die leidden tot de scheiding van haar eerste echtgenoot Clive Jones in 1998, na tien jaar huwelijk dat resulteerde in de geboorte van drie kinderen: hun relatie kwam jammerlijk tot een einde na een intelligentietest die door beide werd afgelegd, maar slechts door een van hen werd gehaald.

Tijdens haar verschijning in een podcast zei de vrouw dat ze de Mensa-intelligentietest, die haar man in het verleden zonder succes had ondergaan, met succes had afgelegd en doorstaan.

"Ik ben stiekem de test gaan doen." zei de presentatrice tijdens haar verschijning op de podcast Walking the Dog with Emily Dean. "Ik loog, ik zei dat ik ergens anders heen ging, het kostte me een hele dag om deze test te doen. Ik ben geslaagd en best goed ook."

De vrouw voegde er ten slotte aan toe: "Mijn man was toen woedend omdat hij in werkelijkheid heel intelligent is. Hij is echter niet zo goed in het oplossen van problemen. Zo is er een enorme afstand tussen ons gecreëerd."

Een breuk die vervolgens resulteerde in een scheiding. Fern hertrouwde in 2000 met de tv-kok Phil Vickery, met wie ze een vierde kind kreeg en vervolgens in januari 2020 scheidde en nu, na een lange tijd is ze eindelijk gelukkig en in vrede. De vrouw geniet van haar onafhankelijkheid, een eigenschap die haar haar hele leven heeft vergezeld, zoals ze zelf getuigde tegen Woman and Home: "Mijn moeder zei altijd: 'Je bent te onafhankelijk!' Maar kun je te onafhankelijk zijn? Ik denk het niet."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Fern bekende dat ze nooit zeker was van haar intelligentie tot de dag dat ze de test haalde en dat ze nog steeds lijdt aan het bedriegersyndroom, ondanks de briljante carrière en het succes van de tien boeken die ze publiceerde na het verlaten van This Morning in 2009. Deze psychologische aandoening doet patiënten geloven dat ze hun educatieve of professionele successen niet verdienen, omdat ze deze toeschrijven aan externe factoren zoals geluk, timing, manipulatie van andermans meningen of overschatting door anderen.

Wat denk jij? Lijkt dit een goede reden om een ​​huwelijk te beëindigen? Kun je echt te onafhankelijk zijn?

Advertisement