Ze verlaat de vakantie met de familie van haar man nadat ze opmerkingen over haar heeft gehoord

Janine image
door Janine

25 Maart 2023

Ze verlaat de vakantie met de familie van haar man nadat ze opmerkingen over haar heeft gehoord
Advertisement

Familie wordt, zoals we weten, niet altijd geassocieerd met prettige herinneringen. Het gebeurt vaak om verhalen te horen over grote ruzies, misverstanden, wrok en pesterijen tussen de verschillende leden en echt gelukkige families zijn zeldzaam. En als het om het huwelijk gaat, kan het ongemak alleen maar toenemen. Hoe vaak maken koppels ruzie omdat hun familie bemoeizuchtig is? De moeder die niet wil accepteren dat haar zoon volwassen is, de extreem jaloerse vader van de dochter. Broers en zussen die jaloers of onzeker zijn of het gewoon niet eens zijn met hun zwagers en schoonzussen. In deze gevallen is het het beste om de situaties gescheiden te houden, om geen conflicten te veroorzaken.

Er zijn situaties waarin de inmenging van de familie zelfs een scheiding kan riskeren, zoals in het geval van deze vrouw die zich tot de Reddit-gemeenschap wendde.

via Reddit

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Kort na de bruiloft vroeg een vrouw haar man om deel te mogen nemen aan een van de jaarlijkse vakanties van zijn familie, in de overtuiging dat dit een goede gelegenheid zou zijn om zijn familieleden beter te leren kennen en gedeeltelijk het onbehagen wegnemen dat beide partijen nog steeds in elkaars gezelschap voelden. Ondanks de aanvankelijke aarzeling overtuigde haar man zich er uiteindelijk van om haar mee te nemen en op het moment van vertrek kwam hij opdagen met zijn vrouw, de hele familie verrast achterlatend, die de vrouw echter sereen verwelkomde.

Een paar dagen later, terwijl het gezin in de tuin bijeen was, ging de vrouw het huis in om een ​​fruitsalade te maken; Toen ze naar buiten ging, hoorde ze een gedeelte van een gesprek waarin de schoonmoeder klaagde over de aanwezigheid van de schoondochter. “Had ze echt nergens anders het weekend door kunnen brengen?” hoorde de vrouw zeggen, maar hoorde haar man boos antwoorden "Ik weet het! En ik wilde haar niet meenemen, maar wat had ik moeten doen? Je weet hoe ze kan drammen”.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Radeloos stapte de vrouw aan boord van het eerste beschikbare vliegtuig en keerde terug naar huis, en liet haar man alleen weten dat ze thuis was aangekomen. Bij haar terugkeer beschuldigde haar man haar ervan respectloos en kinderachtig te zijn, en toen ze hem vertelde dat ze het gesprek had afgeluisterd, gaf hij haar de schuld en beschuldigde haar ervan bemoeizuchtig te zijn en hem en zijn familie teleurgesteld had.

De meeste gebruikers toonden solidariteit met de vrouw: "scheid nu van je man. Nu" nodigde een gebruiker haar uit, terwijl een ander zei: "Ik ben trots op je dat je jezelf verdedigt. Ik weet eerlijk gezegd niet zeker of deze relatie het redden waard is. Je man is oneerlijk en onbeschaamd; zijn familie mag je niet." Kortom, het is altijd goed om op te passen op de families van onze echtgenoten.

Advertisement