Meisje trouwt met stiefbroer en krijgt steun van haar moeder: "volg je hart"

Janine image
door Janine

05 Januari 2023

Meisje trouwt met stiefbroer en krijgt steun van haar moeder: "volg je hart"
Advertisement

Velen beweren dat ze niet gemaakt zijn om te trouwen, ze denken dat ze nooit de perfecte partner zullen vinden om de rest van hun leven mee door te brengen. Deze personen veranderen echter vaak van gedachten en besluiten te trouwen, omdat ze de voor hen juiste persoon ontmoeten.

Dit alles is precies wat er gebeurde met dit meisje, dat voordat ze haar halfbroer ontmoette, er nooit aan zou hebben gedacht om te trouwen. Zodra ze elkaar aankeken, beseften ze dat ze perfect voor elkaar waren. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via New York Post

Advertisement

Haar naam is Matilda Eriksson (23 jaar oud), ze had nooit aan trouwen gedacht, omdat ze dacht dat het niets voor haar was, totdat ze Samuli ontmoette, haar 27-jarige halfbroer. De twee zouden familie zijn, toen haar moeder ervoor koos om met de vader van de jongen te trouwen.

De twee leerden elkaar kennen op de vijftigste verjaardag van Matilda's moeder. "Zodra ik Samuli zag, werd ik verliefd. Ik reageerde meteen met passie. We begonnen te praten en binnen twee weken begonnen we te daten. Toen gingen we samenwonen, hij trok bij mij in. Het leek mij dat alles natuurlijk was ".

Aanvankelijk ervaarde het meisje deze situatie met extreme onzekerheid, haar verwarring werd gedicteerd door het feit dat ze van de ene op de andere dag haar "stiefbroer" haar "vriend" begon te noemen. Een situatie die haar in de war bracht, maar haar moeder stelde haar gerust, die haar niet alleen hielp haar gedachten op een rijtje te zetten, maar haar ook overtuigde om haar hart te volgen.

Advertisement

Het paar dacht aanvankelijk dat er misschien iets illegaals was in hun verbintenis. Om deze reden begonnen ze meteen te informeren naar de mogelijke gevolgen. Om de situatie op te lossen was een rechtenstudent, een vriend van Matilda's zus, die hen geruststelde door te beweren dat er niets ongeoorloofds in hun huwelijk zou zijn.

Nadat hij zich ervan had vergewist dat er geen juridische gevolgen zouden zijn, deed Samuli haar een aanzoek. "De volgende stap - zegt het meisje - is om kinderen te krijgen, maar er is voorlopig geen haast bij".

Een heel bijzonder huwelijk, wat vind jij ervan?

Advertisement