Man legt meer dan 7.000 km af om "trouw met me" op Google Earth te schrijven

Janine image
door Janine

14 December 2022

Man legt meer dan 7.000 km af om "trouw met me" op Google Earth te schrijven
Advertisement

Een van de ontroerende momenten voor een bruiloft is het aanzoek, misschien wel het meest verwachte. We proberen het perfect te maken, alles moet tot in detail worden bestudeerd, een van de fundamentele aspecten is het kiezen van de manier en vooral de plaats om het te doen. Op dat moment, terwijl de langverwachte woorden worden uitgesproken, is het moeilijk om kalm te blijven. De geest is gevuld met slechts de hoop dat het antwoord op de vraag "wil je met me trouwen?" “ja" zal zijn.

Sommigen kiezen ervoor om het huwelijksaanzoek in een restaurant te doen, terwijl anderen neigen naar een minder klassieke optie en een extravagante, maar vooral onvergetelijke optie proberen te creëren. Net als deze man die via Google Earth zijn vriendin ten huwelijk vroeg.

via Ndtv

Advertisement
Google/Facebook - Screenshot

Google/Facebook - Screenshot

Yasushi "Yassan" Takahashi wilde zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar hij wilde het doen op een manier die niet banaal leek, maar die haar vooral zou verbazen. Daarom begon hij na te denken over hoe hij het evenement speciaal kon maken. Na enige tijd kwam hij met het perfecte plan: hij zou haar via Google Earth hebben gevraagd, gebruikmakend van de "kunst van de GPS", d.w.z. een grootschalige digitale tekening maken door met een GPS-apparaat langs een bepaalde route te reizen, die hij eerder bestudeerd had.

Toen het plan eenmaal was uitgewerkt, dacht hij na over de uitvoering ervan en stippelde hij het pad uit. Het uiteindelijke doel zou zijn geweest om de woorden "Marry me" op de Google-kaart te laten verschijnen. Het was een hele prestatie, zo'n 7.100 kilometer (4.451 mijl) in ongeveer zes maanden.

Hij reisde door heel Japan en volgde een specifieke route om het schrift samen te stellen. Na afloop van zijn reis liet hij de tekening op de kaart aan zijn vriendin zien.

Advertisement
Google/Facebook - Screenshot

Google/Facebook - Screenshot

Deze prestatie stelde Yasushi in staat om het Guinness World Record te veroveren voor de grootste GPS-tekening in de geschiedenis, maar vooral het "jawoord” van Natsuki, zijn vriendin.

Na het succes van zijn plan begon Yasushi overal ter wereld GPS-tekeningen te maken en werd hij een van de meest geprezen kunstenaars op dit gebied. Webgebruikers waardeerden de manier waarop deze man zijn partner vroeg om met hem te trouwen zeer: "ze is echt een gelukkige vrouw, als hij zich zo heeft ingespannen”.

Wat zou volgens jou het perfecte huwelijksaanzoek zijn?

Advertisement