Ze knielt voor haar man en zweert zich aan hem te onderwerpen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

02 April 2023

Ze knielt voor haar man en zweert zich aan hem te onderwerpen (+VIDEO)
Advertisement

Elk paar stelt zijn eigen regels vast binnen de relatie en, eenmaal getrouwd of samenwonend, vindt de roldefinitie spontaan of overeengekomen tussen de partijen plaats. Als veel vrouwen echter een gelijkwaardige relatie willen, waarin beide echtgenoten samen voor het huis en de klusjes zorgen en de taken gelijkelijk verdelen, denken anderen daar heel anders over en blijven ze gebonden aan een meer "traditionele" visie op het samenleven. Een bruid viel op het web op omdat ze de woorden van de Bijbel letterlijk had genomen en toen ze eenmaal bij het altaar was, beloofde ze totale toewijding en onderwerping aan haar man.

via K/Youtube

Advertisement
K/Youtube

K/Youtube

De vrouw, die oorspronkelijk uit Zimbabwe komt en op het punt staat te trouwen in haar witte jurk, zei dat ze Gods wil wilde eren door zich aan haar man te wijden en voor hem te zorgen. Haar verlangen is om de heilige geschriften te volgen, volgens welke een vrouw zich moet wijden aan het huishouden en haar echtgenoot moet ondersteunen bij elke beslissing die hij neemt.

Dus besloot ze voor haar man neer te knielen en onderwerping aan hem te zweren, zoals het volgens haar in de Bijbel zou worden aangegeven. Een sociaal account onthulde de huwelijksvideo en legde uit dat de bruid zichzelf omschreef als een “Spreuken 31-vrouw" en dat ze hun verbintenis beschouwt als iets dat verder gaat dan het gevoel van romantische liefde, maar eerder als een "goddelijke" wil.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De man zal hun huis bouwen en werken, terwijl zij "de leringen van Christus zal volgen. Ik beloof en zweer, verklaar en besluit dat ik een onderdanige vrouw voor je zal zijn", zei de vrouw. "We hebben de plicht om de wereld te laten zien wat het echte huwelijk is, wat God echt wil dat het is."

Het commentaar van gebruikers was onvermijdelijk en onder degenen die zeiden dat ze nooit voor een man zouden knielen, waren sommigen het met de jonge bruid eens: “Dit is hoe een echte vrouw haar man behandelt. Het is geen onderdrukking. Het is geen slavernij. Het is een eerbetoon aan de man die God voor ons heeft uitgekozen."

K/Youtube

Wat vind jij van haar idee? Denk je dat het een wijs besluit is of moeten de bijbelse woorden waar ze beweert inspiratie uit te hebben gehaald, in een ander licht worden bekeken?

Advertisement