Ze heeft een relatie met haar stiefzoon nadat ze hem heeft opgevoed en heeft twee kinderen met hem

Janine image
door Janine

01 April 2023

Ze heeft een relatie met haar stiefzoon nadat ze hem heeft opgevoed en heeft twee kinderen met hem
Advertisement

De juiste persoon, of degene op wie we zo verliefd worden op het punt dat we tegen alles en iedereen ingaan, kan soms de meest onverwachte zijn en leven geven aan relaties die, in de ogen van anderen, afkeurenswaardig lijken. We denken aan gezinssituaties, die in het gedrang komen door de ontdekking van verraad dat heeft plaatsgevonden met mensen die heel dicht bij de echtgenoot stonden, of aan de gevoelens die opkomen en worden gecultiveerd voorbij de overduidelijke obstakels. Een voorbeeld is dat waar we het nu over gaan hebben en dat gaat over een vrouw die over haar “verboden relatie” sprak met haar stiefzoon, jonger dan zij, met wie ze voor de tweede keer moeder werd. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Mirror

Advertisement

Marina Balmasheva, 37 jaar, kreeg een baby met Vladimir, haar 23-jarige stiefzoon, die ze opvoedde sinds hij 7 was. De twee hebben al een twee jaar oude dochter genaamd Olga. De in Rusland geboren blogger toonde foto's van de kleine op sociale media en sprak bij de gelegenheid over haar liefdesrelatie met de man.

Ze legde uit dat velen hadden gesuggereerd dat ze haar uiterlijk zou veranderen om het leeftijdsverschil niet te duidelijk te maken, maar haar antwoord was: “Dit is de waarheid: hij werd verliefd op me met al mijn littekens als gevolg van plastische chirurgie, cellulitis, overtollig huid en persoonlijkheid. En ik wil er niet beter uitzien dan ik ben." Desondanks nam Marina haar toevlucht tot botox om aantrekkelijker te worden voor Vladimir.

Advertisement

De vrouw was eerder getrouwd met de vader van haar huidige echtgenoot, Alexey Shavyrin, die sprak over de relatie tussen de ex en zijn zoon: "Ze hadden er geen probleem mee om me te bedriegen, zelfs als ik thuis was."

Alexey en Marina hadden toen ze samen waren vijf kinderen geadopteerd en volgens de man zou zij het initiatief met Vladimir hebben genomen. "Hij had voor haar nog nooit een vriendin gehad. Ik zou haar bedrog hebben vergeven als het niet met mijn zoon was."

marina_balmasheva/Instagram

marina_balmasheva/Instagram

Op de vraag of ze spijt heeft van het vernietigen van haar familie, antwoordt Balmasheva: "Zowel ja als nee. Ik schaamde me dat ik de stabiliteit verpestte, maar ik wilde niet terug naar mijn ex. Ik voel geen woede meer naar hem toe."

Het lijkt dat stiefmoeder en stiefzoon echt de liefde bij elkaar hebben gevonden en verklaren samen heel gelukkig te zijn. Ze zijn een nieuw huis aan het verbouwen, waar ze samen met hun twee kinderen gaan wonen.

Wat vind je van hun relatie?

Advertisement