Hij ontdekt dat zijn vrouw in werkelijkheid zijn zus is na een medisch onderzoek: hij is geschokt

Janine image
door Janine

21 Maart 2023

Hij ontdekt dat zijn vrouw in werkelijkheid zijn zus is na een medisch onderzoek: hij is geschokt
Advertisement

Sommige verhalen lijken te passen in de plot van een film, maar helaas voor de hoofdrolspelers zijn ze de realiteit. Hoewel de betrokkenen zouden willen dat het een nare droom is waaruit ze niet kunnen wachten om wakker te worden, gebeurt dit niet en hebben we te maken met de harde waarheid. Naar alle waarschijnlijkheid moet het echtpaar waar we het in dit artikel over hebben iets soortgelijks hebben meegemaakt: de twee ontdekten in feite na het uitvoeren van een DNA-test voor medische behoeften dat ze broer en zus waren, evenals man en vrouw.

via Manchester Evening News

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De man, die als kind was geadopteerd, wendde zich tot Reddit-gebruikers om te vertellen wat er was gebeurd, nog steeds vol ongeloof over de gebeurtenissen die onvermijdelijk de balans van zijn familie deden schudden. Hij en zijn vrouw zijn zes jaar getrouwd en hebben twee kinderen. Bij het uitleggen van wat er is gebeurd, zei hij dat hij het bericht kort na publicatie zou verwijderen. Hij was echter ontzet en voelde de behoefte om zijn hart te luchten en er meningen over te verzamelen.

Het begon allemaal toen de vrouw ziek werd en een niertransplantatie nodig had. Dus ondergingen de twee klinische tests om te verifiëren of de man een potentiële donor zou kunnen zijn, en kregen ze beslist schokkend nieuws. De artsen vonden zo'n hoge match in hun DNA dat ze tot een even nietsvermoedende als duidelijke conclusie kwamen: de twee echtgenoten waren in werkelijkheid broer en zus. Na de adoptie had de auteur van de post geen toegang tot documenten met informatie over zijn biologische ouders, waardoor hij de waarheid niet kon ontdekken.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

"Onmiddellijk na de geboorte van onze zoon werd mijn vrouw ziek en heeft nu een niertransplantatie nodig. Geen van haar familieleden bleek donor te kunnen zijn." Hoewel hij geloofde dat de kans op succes klein was, besloot hij zich te laten testen: "Ik wist dat het een gok zou zijn, maar toen kreeg ik een telefoontje dat ik compatibel was."

Op dat moment stelden de artsen voor dat de man verdere "aanvullende" tests zou ondergaan, op basis van enkele gegevens die waren gevonden in de "HLA-weefseltest". Na de laatste onderzoeken waren er geen twijfels meer: ​​hij en zijn vrouw hadden een "abnormaal hoog match percentage". Het nieuws liet het paar geschokt en verward achter. "We zijn familie en nee, ik maak geen grapje. Ik weet niet wat ik moet doen."

Velen hebben gereageerd op zijn verhaal en in het bijzonder schreef een gebruiker: "Als je gelukkig bent, ben je gelukkig. Doneer de nier aan je zus-vrouw en blijf een uitstekende ouder voor je kinderen zijn." Wat zou jij hem adviseren te doen?

Advertisement