Tijdens haar zwangerschap ontdekt ze dat haar man al jaren een relatie heeft met haar moeder

Janine image
door Janine

29 Mei 2023

Tijdens haar zwangerschap ontdekt ze dat haar man al jaren een relatie heeft met haar moeder
Advertisement

De mensen die je echt kunt vertrouwen in het leven zijn vaak op de vingers van één hand te tellen. Onder hen zouden over het algemeen de ouders moeten kunnen zijn, aan wie men met gesloten ogen de eerste plaatsen op het podium kan toevertrouwen. Soms zijn het echter juist degenen die ons zouden moeten beschermen, zich zo gedragen dat ze ons kwetsen en ons vertrouwen op de ergst mogelijke manier schenden. Iets soortgelijks gebeurde met de vrouw die de clandestiene relatie tussen haar man en haar moeder ontdekte en het hele verhaal op internet vertelde.

via Edinburgh Live

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De vrouw luchtte haar hart op Reddit, via een lange post die gebruikers versteld deed staan. "Ik ben 40, mijn vader 63 en mijn moeder 60. Ze zijn 43 jaar getrouwd en ik heb zes broers en zussen", begon de vrouw. "Ik ben met mijn man, die 39 jaar is, samen sinds we 15 waren. Ik werd zwanger toen ik 17 was en we verhuisden naar het huis van mijn ouders."

De twee kregen een dochter en trouwden zodra ze 18 werden, en verhuisden naar het huis dat ze van hun grootouders hadden geërfd, grenzend aan dat van de ouders van de vrouw. In de loop der jaren is het gezin uitgebreid en zijn er nog drie kinderen bijgekomen. "Momenteel ben ik 7 maanden zwanger van mijn vijfde en laatste kind, een jongetje.”

Na de achtergrondverhalen te hebben uitgelegd, vertelde de protagonist van dit delicate verhaal wat er gebeurde: "Ik dacht dat ik een goed huwelijk had, het ging goed tussen ons, we gingen samen uit, we kochten cadeautjes voor elkaar, we maakten geen ruzie. Mijn hele wereld stortte in op oudejaarsavond, toen ik eerder thuiskwam van een reis die ik met een paar vriendinnen had gemaakt”. De vrouw, die het huis binnenkwam zonder te worden verwacht, ontdekte de relatie tussen haar man en haar moeder en was diep geschokt. Ook de oudste dochter die op dat moment thuis was, werd zich bewust van de situatie.

Advertisement
Pxhere-Not the actual photo

Pxhere-Not the actual photo

"Mijn dochter was er kapot van en ging naar het huis van mijn zus. Ik vroeg haar niets te zeggen totdat ik met mijn man had gesproken. Ik vroeg hem naar de waarheid. Hij vertelde me dat het allemaal begon toen we 18 jaar oud waren en we in het huis van mijn ouders woonden. Ik maakte een rekensommetje en was geschokt, omdat dit betekende dat mijn tweelingbroers en de jongste van mijn man zouden kunnen zijn.” Op dat punt nam de vrouw contact op met haar vader om hem de waarheid te vertellen. "Ik belde meteen mijn vader en zei hem dat hij naar mijn huis moest komen zonder mijn moeder. Ik liet mijn man bekennen en mijn vader was er kapot van, hij en mijn moeder waren ook verliefd sinds het lyceum. Onnodig te zeggen dat we mijn moeder hoorden schreeuwen vanuit haar huis toen hij haar ermee confronteerde."

Uiteindelijk werd de informatie bekendgemaakt aan de rest van de familie. De meeste familieleden kozen de kant van de vrouw, terwijl sommigen haar ervan beschuldigden de naam van haar moeder te bezoedelen en haar reputatie te ruïneren. "Mijn vader joeg haar het huis uit en drong aan op een DNA-test om het vaderschap van de jongste kinderen te achterhalen. De tweeling zijn de biologische kinderen van mijn man. Toen heb ik hem eruit gegooid en woont hij bij zijn ouders. Ik ben in therapie gegaan. Het brak al het vertrouwen dat ik in mannen had en in trouw zijn. Nadat ik dit publiek had gemaakt, is mijn moeder haar baan en huwelijk kwijtgeraakt en is ze dakloos.”

Hoe zou jij in haar plaats hebben gereageerd?

Advertisement