Moeder ontdekt dat haar 5-jarige dochter in werkelijkheid niet haar echte dochter is

Janine image
door Janine

25 Juni 2023

Moeder ontdekt dat haar 5-jarige dochter in werkelijkheid niet haar echte dochter is
Advertisement

Hoe zou jij je voelen als je, nadat je jaren een kind hebt opgevoed, ontdekt dat het in werkelijkheid niet jouw kind is? Dit soort dingen zouden alleen in films moeten gebeuren, maar soms komen ze ook in het echte leven voor. Een vrouw luchtte haar hart door het absurde verhaal te vertellen waar ze bij betrokken was, en ontdekte dat het meisje dat ze vijf jaar lang had opgevoed niet echt van haar was. Laten we het verhaal ervan in detail bekijken.

via Reddit

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

Een 29-jarige moeder vertelde in paniek wat er in haar familie was gebeurd. Door een fout in het ziekenhuis werd haar dochter na de geboorte verwisseld met een andere baby, buiten medeweten van haar en haar man, die met de verkeerde baby naar huis terugkeerde. De vrouw legde uit dat haar man haar ervan zou hebben beschuldigd hem te hebben bedrogen, aangezien het meisje in niets op hem lijkt. Dus besloot hij een vaderschapstest te doen, die negatief was, "maar ik heb hem nooit bedrogen. Hij dacht dat onze relatie een leugen was en wilde scheiden."

Om haar eerlijkheid te bewijzen, besloot de vrouw de DNA-matches te onderzoeken van het kleine meisje, dat geen familie bleek te zijn van een van beide ouders. Nadat ze had begrepen wat er was gebeurd, oftewel een verwisseling die vijf jaar eerder in het ziekenhuis plaatsvond, kwam ze in actie om haar echte biologische dochter op te sporen en na een paar weken slaagde ze in de onderneming.

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

"Ze was in een pleeggezin. Ik denk niet dat het verrassend zal zijn dat het ziekenhuis waar we haar hadden niet in de beste buurt was. Ze werd naar huis gebracht bij een familie waartegen een onderzoek liep, en toen bleek dat ze niet hun biologische dochter was, werd ze meegenomen door de staat", legde ze uit. "Ik vind het vreselijk voor dat gezin, maar tegelijkertijd ben ik zo dankbaar dat ik ze veilig en wel heb gevonden! We zijn meteen begonnen met het adoptieproces."

Na deze kwestie klaagde de moeder het ziekenhuis aan en kreeg een groot bedrag dat ze wil gebruiken voor het welzijn van de nieuwe uitgebreide familie. "We hebben onze dochter uitgelegd dat haar zus bij ons komt logeren en dat we nog steeds heel veel van haar houden. Ze lijkt enthousiast over het idee. We hopen dat het goed gaat. Ik weet niet wat we met het andere gezin gaan doen." Mijn biologische dochter lijkt zich hen niet veel te herinneren en ik wil ze er niet onnodig bij betrekken, maar ik weet dat het waarschijnlijk moreel verkeerd is om ze niet te laten weten wat er is gebeurd. Ik bedoel, die arme moeder moet geen idee hebben wat er is gebeurd. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe vreselijk dat zou zijn. Voor nu concentreer ik me echter op mijn dochters en hopelijk kan ik ze een goed leven geven.”

Na het ontdekken van de waarheid werd de band met haar man sterker en verdwenen natuurlijk alle plannen voor echtscheiding. Een ronduit absurd verhaal, maar gelukkig wisten moeder en dochter elkaar te vinden.

Advertisement