Hij is getrouwd met zes vrouwen en is van plan om met elk van hen kinderen te krijgen

Janine image
door Janine

03 April 2023

Hij is getrouwd met zes vrouwen en is van plan om met elk van hen kinderen te krijgen
Advertisement

Het hebben van meerdere vrouwen is een traditie van vele culturen uit het verleden en is in sommige landen nog steeds wijdverbreid, terwijl het in de meeste westerse landen bij de wet verboden is. Ooit was deze praktijk misschien een noodzaak, ingegeven door het kleine percentage volwassenen dat de talrijke risicovolle omstandigheden tijdens de kindertijd overleefde, om ook in de toekomst de welvaart van de bevolking te verzekeren.

Polygaam moet niet zo eenvoudig zijn, er zijn mannen die moeite hebben om met slechts één vrouw om te gaan, laat staan ​​dat ze met veel vrouwen te maken hebben. Om nog maar te zwijgen van de gezinnen, vooral de schoonmoeders, die zich onophoudelijk vermenigvuldigen; als wat ze zeggen waar is, zou het zeker niet makkelijk moeten zijn! En als het op scheiden aankomt, kan de situatie erg ingewikkeld worden. Er is een man in Brazilië waar veel over gesproken wordt vanwege zijn ongewone levensstijl, laten we samen zijn verhaal ontdekken.

via Mirror

Advertisement
Arthuro Urso/Facebook

Arthuro Urso/Facebook

Arthur O Urso is een 37-jarige Braziliaanse influencer die over zichzelf doet praten vanwege zijn ongewone huwelijksleven. De man trouwde namelijk met 9 vrouwen voordat hij van 3 van hen scheidde. Misschien realiseerde hij zich hoe moeilijk het is om met zoveel vrouwen tegelijk om te gaan! Momenteel is Arthuro getrouwd met zes vrouwen, waarvan de jongste, Emelly Souza, 21 jaar oud is en de oudste, Olinda Maria, 51 kaarsjes heeft uitgeblazen.

De man verklaarde dat hij wil dat al zijn 6 vrouwen hem vader maken en dat hij dit wil doen door middel van draagmoederschap. "Ik wil geen van mijn zes vrouwen boos maken door te kiezen welke het eerst zwanger wordt, dus kozen we voor draagmoederschap", zei hij. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, het is de eerste keer. We zijn erg angstig maar ook opgewonden om deze droom van het krijgen van een baby waar te maken."

Advertisement

Arthuro is al vader van een 10-jarig meisje uit een relatie voorafgaand aan zijn polygame huwelijk, maar hoopt nu zijn gezin uit te kunnen breiden met andere kinderen en overweegt te beginnen met de eerste implantatie bij zijn eerste vrouw Luana. Hun relatie ontstond als monogaam, maar in 2021 kozen de twee wederzijds voor een open huwelijk, waarmee ze hun verbintenis met andere vrouwen formaliseerden, ondanks het feit dat polygame huwelijken illegaal zijn in hun land. De andere vrouwen hebben toegegeven dat Luana hen moest goedkeuren voordat ze in de uitgebreide familie werden opgenomen, maar nu leven ze allemaal gelukkig samen en delen ze scènes uit hun huwelijksleven op sociale media.

Arthuro moet wel heel veel geduld hebben, denk je ook niet?

Advertisement