x
Ze gaat op huwelijksreis en haar moeder…
Het mooie van de ouderdom: 16 foto's van een artiest die getuigen van het wonder van het verstrijken van de tijd Deze chirurg maakt mensen langer:

Ze gaat op huwelijksreis en haar moeder boekt de kamer naast haar suite: "Ik moet een oplossing vinden"

06 November 2022 • Door Janine
2.360
Advertisement

Bij het organiseren van een bruiloft wordt aandacht besteed aan elk klein detail, alles moet perfect zijn, niets mag aan het toeval worden overgelaten. Veel vrouwen dromen al van kinds af aan van dit moment, ze weten al in welke kerk de dienst zal plaatsvinden, wie de gasten zullen zijn, waar de lunch zal plaatsvinden, maar vooral waar ze op huwelijksreis heen zullen gaan.

Hoewel het organiseren van je bruiloft leuk is, is het ook erg vermoeiend, daarom is een huwelijksreis noodzakelijk, zowel om te kunnen ontspannen als om heerlijke dagen alleen door te brengen met je partner. Dat moet deze vrouw gedacht hebben voordat ze erachter kwam dat haar moeder de kamer naast hun hotelsuite had geboekt.


Een 26-jarige vrouw wilde dit verhaal vertellen via een bericht op Reddit en vroeg gebruikers of ze een oplossing voor het probleem wisten. De vader van de toekomstige bruid gaf haar de huwelijksreis als huwelijkscadeau. Ze was enthousiast over dit geschenk en kon niet wachten om er gebruik van te kunnen maken, maar helaas zou ze spoedig achter de verrassing van haar moeder komen, die al haar enthousiasme zou hebben gedoofd.

"Op een dag belde mijn moeder me om me te vertellen dat ze, ook voor haar, haar partner en mijn broer, een suite heeft geboekt in het hotel waar ik mijn huwelijksreis zal doorbrengen". Hoewel dit voor iedereen misschien slecht nieuws lijkt, was het niet het ergste dat ze haar had kunnen vertellen. Haar moeder wist wat het kamernummer van haar dochter was, dus belde ze het hotel en vroeg of ze in de kamer ernaast kon verblijven. Op dat punt wist het meisje niet wat ze moest doen.

De eerste mogelijkheid die in haar opkwam, was om contact op te nemen met het hotel en te vragen om de kamer van haar moeder te veranderen, maar dit zou niet mogelijk zijn geweest. “Ik wil niet van hotel veranderen. Het is een van de meest romantische in de stad, ik kan mijn moeder mijn huwelijksreis niet laten verpesten. Ik moet absoluut een oplossing vinden, want als er iets is dat ik absoluut niet wil, is het om mijn vakantie door te brengen met mijn moeder in de kamer ernaast”.

Reddit-gebruikers staan allemaal aan de kant van het meisje en steunen haar door verschillende oplossingen voor te stellen, maar velen vinden dat ze duidelijk moet zijn en haar moet vragen de boeking te annuleren. “Probeer haar te vertellen dat dit de huwelijksreis van jou en je man is en dat je privacy wilt”.

Het meisje heeft op verschillende manieren geprobeerd te voorkomen dat haar moeder de suite naast haar zou nemen, welke oplossing zou jij hebben gekozen?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt