Ze werkte als oppas, drie jaar later trouwt ze met de man die haar aannam: "Het lijkt wel een romantische komedie" - Curioctopus.nl
x
Ze werkte als oppas, drie jaar later…
Hij ontdekt dat zijn schoonmoeder zijn kind stiekem borstvoeding geeft en belt de politie: Twee chihuahua's terroriseren een hele stad:

Ze werkte als oppas, drie jaar later trouwt ze met de man die haar aannam: "Het lijkt wel een romantische komedie"

02 Mei 2022 • Door Janine
21.928
Advertisement

Er zijn verhalen die doen denken aan de plot van een romantische film, en toch zijn ze de realiteit: de juiste dosis romantiek gecombineerd met een typisch Amerikaanse context zijn de ingrediënten die sommige relaties het vertellen waard maken. Interessant en helemaal niet voor de hand liggend, zijn de personages de hoofdrolspelers van gebeurtenissen met een gelukkig einde waarin, ondanks de omstandigheden, de liefde triomfeert.

Vandaag vertellen we je het verhaal van een vrouw uit New York die, van een oppas in dienst van een vader van drie kinderen, zijn vrouw werd.


Krystle Romano ontmoette Ben in 2014, toen hij haar aannam als oppas voor zijn drie kinderen: de nu 22-jarige Frankie, de 19-jarige Julianna en de 17-jarige Sal. De kinderen waren meteen dol op de vrouw en bouwden een uitstekende relatie met haar op. Ben, die twintig jaar ouder is dan zij, was net gescheiden.

De man herinnert zich dat hij destijds op zoek was naar een oppas om voor zijn kinderen te zorgen terwijl hij moest werken. “We hebben Krystle ingehuurd en ze was eerlijk gezegd de slechtste oppas die we ooit hebben gehad! Haar kookkunsten waren verschrikkelijk, net als het schoonmaken van het huis, en ze wist niet hoe ze de was moest doen”.

Op een gegeven moment dacht de man er zelfs aan om haar te ontslaan, maar zijn dochter Frankie verzette zich daar hevig tegen en smeekte hem in tranen dat niet te doen.

"Dit deed me van gedachten veranderen. Krystle was geen goede huisvrouw, maar ik vond het fijn dat ze mijn kinderen gelukkig maakte."

In het begin sprak Ben weinig met Krystle en probeerde hij elke relatie te vermijden die verder ging dan de professionele. Toen, dag na dag, begonnen ze meer en meer te praten totdat de vonk tussen hen oversloeg.

"We begonnen meer te praten en ik nodigde haar en haar zoon uit voor eerste kerstdag, en toen kwamen we echt nader tot elkaar. We hielden onze relatie lang geheim voor de kinderen omdat we wilden begrijpen wat we waren."

"De kinderen beseften dat we samen waren toen Ben plotseling mijn hand pakte in de auto", zei Krystle.

Ondanks het leeftijdsverschil besloten de twee drie jaar later te trouwen. Krystle, die slechts zeven jaar ouder is dan Bens oudste dochter, moet vaak uitleggen dat de man niet haar vader is, maar haar echtgenoot.

“Als we samen op vakantie gaan of poseren voor een familieportret, zien mensen Krystle aan voor een van mijn dochters. Ik vind het niet erg, ik ben er inmiddels aan gewend'', zegt Ben.

Advertisement

Desondanks zijn de twee dolgelukkig samen en zijn ze erg populair geworden op Tik Tok, hoewel er geen gebrek is aan opmerkingen die Krystle ervan beschuldigen alleen geïnteresseerd te zijn in Bens geld. Maar er zijn ook veroordelingen tegen de man: "Veel mensen op TikTok gaan ervan uit dat ik Krystle alleen had aangenomen omdat ze knap is, maar dat is helemaal niet waar. Onze liefde was niet gepland", verklaarde hij.

Voor Ben is de vrouw een soort geluksbrenger, aangezien zijn werk weer geweldig begint te lopen sinds hij haar heeft ontmoet.

Krystle zei: "Mensen op TikTok zeggen altijd dat Ben en ik het niet zullen volhouden. Ze vertellen me dat hij een relatie zal beginnen met de volgende oppas die zal komen en dat hij me niet in een huisvrouw kan veranderen. Maar we zijn al heel lang samen. Ik denk dat mensen op internet in ons geïnteresseerd zijn omdat de oppas die de stiefmoeder wordt, het plot van een romantische komedie is."

De vrouw houdt van haar stiefkinderen alsof ze van haar zijn en spoort hen aan om haar in vertrouwen te nemen wanneer ze maar willen.

“Zijn dochter Julianna en ik zijn zielsverwanten. Ik ben maar tien jaar ouder dan zij, dus mensen denken vaak dat we zussen zijn”, legde de jonge vrouw uit.

“Krystle is echt verantwoordelijk en nu zorgt ze voor alles in onze familie. Ook al ben ik niet meer op zoek naar een oppas of een secretaresse, ze neemt iedereen aan die me van dienst kan zijn”, besluit Ben.

Wat te zeggen, een echte romantische komedie met een happy end!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt