Hij verkoopt zijn oldtimer om de studies van zijn dochter te betalen: 20 jaar later koopt ze hem terug (+VIDEO)

Janine image
door Janine

11 Januari 2023

Hij verkoopt zijn oldtimer om de studies van zijn dochter te betalen: 20 jaar later koopt ze hem terug (+VIDEO)
Advertisement

Een ouder zou alles doen voor zijn kind, vooral voor zijn toekomst. Elke vader of moeder zou graag zien dat hun kind afstudeert, met een baan en een gezin. Om dit alles mogelijk te maken, zou hij zelfs zijn passies opgeven.

Voor deze man was zijn grootste passie zijn oldtimer. In het leven moet je echter van tijd tot tijd offers brengen en om het schoolgeld van zijn dochter te kunnen betalen, besloot hij zijn auto te verkopen. Goede daden leiden echter altijd tot positieve mechanismen. In dit geval, werd de goedheid van deze vader twintig jaar later beloond.

via Youtube/Stephanie Noel

Advertisement
gofundme

gofundme

Randy Martin had van jongs af aan een grote passie voor oldtimers, zozeer zelfs dat hij erin slaagde een Ford Sedan te kopen uit 1936. Een auto die hij zelf had opgeknapt, het leek zelfs alsof hij net bij de dealer vandaan kwam. Hij dacht dat hij er nooit van gescheiden zou worden, maar het leven biedt verrassingen die niet altijd positief zijn. De man koos er namelijk voor om zijn gezin op de eerste plaats te zetten en verkocht zijn geliefde auto om het schoolgeld van zijn dochter te betalen.

Advertisement
Youtube/Stephanie Noel

Youtube/Stephanie Noel

Hoewel die auto was verkocht, bleef hij in Randy's gedachten, hij praatte er constant over, zo vaak dat hij zelfs zei dat hij hem op een dag weer zou kopen. Stephanie, de dochter die dankzij de opbrengst van de verkoop van de auto haar studie kon voortzetten, koos ervoor om het liefdevolle gebaar van haar vader te belonen en te beantwoorden.

Daarom ging het meisje zo snel mogelijk op zoek, niet naar een simpele oldtimer, maar naar die Ford Sedan uit 1936 die twintig jaar eerder haar schoolgeld had betaald. Na enig onderzoek ontdekte ze dat de eigenaar in New Orleans woonde. Om het te kopen deed ze een inzamelingsactie, en uiteindelijk bereikte ze haar doel.

Iedereen stond klaar om Randy's reactie te registreren toen de verrassing aan hem werd onthuld. Zodra de man zijn auto zag, kon hij zijn emoties niet bedwingen en begonnen de tranen over zijn wangen te stromen. Stephanie was er na twintig jaar in geslaagd het gebaar van haar vader terug te betalen en dit maakte haar buitengewoon gelukkig.

Heb je ooit zo’n gebaar gemaakt om een ​​dierbare gelukkig te maken? Wat heb je gedaan?

Advertisement