In dit resort kun je slapen onder de sterren boven het water: de foto's zijn spectaculair - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In dit resort kun je slapen onder de…
Will Smith strijdt tegen het plastic afval door 100% recyclebare waterflessen te lanceren Deze 18 foto's laten zien dat Australië geen plaats is voor bangeriken

In dit resort kun je slapen onder de sterren boven het water: de foto's zijn spectaculair

Door Janine
2.639
Advertisement

Wanneer je 's avonds, als je moe thuiskomt, je enige verlangen vrede en ontspanning is, stel je jezelf voor dat je langzaam in slaap valt bij het zachte geluid van de golven van de zee. Een lekker comfortabel bed, op het strand van een Caribische zee en met alleen het geluid van water en wind om bij in slaap te vallen. Is het een droom? Waarschijnlijk wel. Maar dit alles is perfect haalbaar voor de bescheiden prijs van $400 per nacht. Waar? Op de Malediven. Een lokale badplaats heeft speciaal een bed ontworpen om in de open lucht te slapen en vooral... in de oceaan!

Vip’s en influencers van over de hele wereld houden van het idee om een nacht als deze te kunnen doorbrengen en zouden dit spektakel niet willen missen. Jaloers? Daar heb je het volste recht toe. Het Grand Park Kodhipparu op de Malediven is verantwoordelijk voor dit wonder: het resort biedt plaats aan 120 villa's, die elk zijn uitgerust met een privézwembad en een "opgehangen" net boven zee, zoals je op de foto's kunt zien.

Influencers zijn vooral aangetrokken door de locatie omdat het een echt suggestief uitzicht biedt, voor foto’s waar ze miljoenen likes voor krijgen. Er zijn mensen die op een ligbedje zonnen, degenen die eten en degenen die gewoon poseren voor de fotograaf.

Advertisement

De locatie in kwestie bevindt zich op slechts 20 minuten afstand per boot van de hoofdstad van de Malediven, Malé, en biedt vele andere diensten. Het resort heeft drie restaurants en biedt ook verschillende mogelijkheden voor excursies.

Een prachtige plek, ideaal voor stellen, maar ook voor het hele gezin. Als je een mooie reis plant, kan dit jouw volgende bestemming zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt