Een man heeft een oude Volkswagen Beetle uit elkaar gehaald en creëerde deze speciale brommers - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man heeft een oude Volkswagen Beetle…
Een distributeur geeft je gratis benzine als je een bikini aan hebt, maar hij had niet verwacht dat mannen de uitdaging aan zouden gaan Deze Japanse vrouw maakt zeer gedetailleerde sculpturen met behulp van pakketten van Amazon

Een man heeft een oude Volkswagen Beetle uit elkaar gehaald en creëerde deze speciale brommers

Door Janine
2.479
Advertisement

Brent Walter, zeer actief op sociale media en in het bijzonder op zijn Instagram-pagina, is een excentrieke knutselaar, die ervan geniet om stukken van verschillende soorten samen te stellen om ongelooflijke objecten en machines te creëren. Onder zijn nieuwste creaties heeft hij een brommer van het merk Volkswagen, die eruitziet als de legendarische kever. Brent gebruikte namelijk originele Volkswagen-onderdelen die rechtstreeks uit sommige kevers werden gehaald om deze vintage ogende motorfietsen te maken.

Ze worden "volkspod" genoemd en onder het aangepaste onderstel, dat werd gebouwd om koplampen en achterlichten te behouden, is er een Volkswagen 79 cc-motor. De ronde vorm van deze brommers roept een herinnering op die rechtstreeks uit het verleden lijkt te komen en ook de toevoeging van het grote stuur doet denken aan de fietsen uit de jaren ’90 waar we als kinderen op hebben gereden.

De mini-scooter in kwestie wil hulde brengen aan de Volkswagen Beetle Type 1 (de “Beetle”, of de “kever”), een symbool en een icoon van lang vervlogen tijden. Walter heeft twee versies van zijn "volkspod" gemaakt in dezelfde iconische tinten als de originele Beetle: berkgroen en pastelblauw.

Advertisement

Wat vind je er van? Je zou er zo mee weg wilen rijden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt