Een fotografe portretteert een kleine uil die onder een paddestoel voor de regen schuilt

Janine image
door Janine

30 December 2019

Een fotografe portretteert een kleine uil die onder een paddestoel voor de regen schuilt
Advertisement

Voor degenen die van dieren en kunst houden, lijkt het leven van de fotografe Tanja Brandt een echte dagdroom. De vrouw, die in Duitsland woont, is een fan van roofvogels (en niet alleen) en houdt ervan om prachtige foto’s te maken tijdens haar uitstapjes in het bos in het gezelschap van haar bijzondere familie.

Tanja, altijd vergezeld door haar trouwe en mooie Ingo, een Belgische herdershond, heeft duizenden mensen verrukt met onwaarschijnlijke en poëtische fotografische sets met de uil Poldi.

via Tanja Brandt/Facebook

Advertisement

Man wird ja immer wieder überrascht...... Gerade überraschte mich Jemamd (vielen Dank dafür) mit der Mitteilung, daß...

Pubblicato da Tanja Brandt su Lunedì 7 gennaio 2019

Het nieuwsgierige dier is anderhalf jaar oud en maakte deel uit van een groot nest waarin hij, helaas, de laatste was. Omdat zijn ei enkele dagen na de anderen was uitgekomen, bleef Poldi veel kleiner dan zijn broers, en met 5 maanden oud werd hij geadopteerd door Tanja. Ze heeft hem opgevoed als lid van de familie, hij gaat zelfs uitstekend om met de hond Ingo.

Advertisement
natuerlichtiere.de

natuerlichtiere.de

De foto’s die je ziet, fascinerend en surrealistisch, portretteren Poldi terwijl hij beschutting zoekt onder een paddestoel, omringd door een scenario dat uit een sprookje lijkt te zijn gekomen. De uil, zoals gemeld door Brandt, houdt ervan om gefotografeerd te worden: tijdens de fotosessies bewegen de dieren van de fotograaf vrij in het bos, spelen, verkennen en creëren ze eigenaardige omgevingen, halverwege tussen realiteit en fantasie.

Vergeet niet de website en de sociale kanalen van Tanja Brant te bekijken, waar je tientallen prachtige foto's vindt.

Advertisement