Deze kat zit graag op het hoofd van zijn baasjes, alsof het een comfortabele muts is - Curioctopus.nl
x
Deze kat zit graag op het hoofd van…
Australië: helikopters laten tonnen wortelen en aardappelen vallen voor hongerige dieren die aan het vuur zijn ontsnapt Deze 21 foto's herdefiniëren het concept van luiheid volledig

Deze kat zit graag op het hoofd van zijn baasjes, alsof het een comfortabele muts is

14 Januari 2020 • Door Janine
1.419
Advertisement

De katachtige hoofdrolspeler van dit grappige waargebeurde verhaal heet Freddy; Freddy is een kat. Maar soms is Freddy ook een muts. Nee, het is geen slachtoffer van een spreuk of een geheimzinnige vloek, noch heeft het de macht om zichzelf te transformeren in vreemde en grappige objecten. Simpelweg zit Freddy, ten minste eenmaal per dag, graag op het hoofd van zijn twee menselijke baasje als een muts! Een aanvankelijk vreemd gedrag dat zijn familie later echter in lachen deed uitbarsten!

Op een dag was het baasje Chelley Tunez thuis tv aan het kijken toen plotseling haar 5 maanden oude kitten de trap achter de bank af liep. In plaats van alle stappen naar beneden te lopen zoals het normaal doet, heeft Freddy een snellere weg gevonden om beneden te komen: deze rustplaats die hij nog niet had gevonden, verscheen kennelijk als een heerlijke ontdekking voor Freddy, zozeer zelfs dat de kat vanaf dat moment erop staat een muts te zijn voor zijn baasjes!

Nadat Freddy op het hoofd van Chelley en haar man gaat zitten, brengt ze er vaak 10 tot 20 minuten door, door daar gewoon comfortabel uit te rusten. Chelley Tunez zei: "Ze doet het minstens één keer 's avonds [...] Ze doet het nu ook bij mijn man!”

Advertisement

Freddy ligt daar meestal zo ontspannen dat hij langzaam begint weg te glijden, dus moet Chelley haar hand gebruiken om het katachtige "gewicht" te stabiliseren dat zich elke avond comfortabel op haar hoofd positioneert!

Hert kattenleven is zwaar, nietwaar?

Tags: DierenKomischeKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt