11 hilarische foto's van honden die lijken te zijn opgegroeid als katten - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
11 hilarische foto's van honden die…
De uitbarsting van de vulkaan de Taal op de Filippijnen: deze indrukwekkende beelden tonen zijn verwoestende kracht Deze afbeeldingen tonen alle kracht van de uitzonderlijke sneeuwstorm die Canada trof

11 hilarische foto's van honden die lijken te zijn opgegroeid als katten

Door Janine
28.727
Advertisement

Wie zei er dat honden en katten altijd gezworen vijanden zijn? Het is waar: in de gemeenschappelijke verbeelding is het niet ongewoon om gebeurtenissen te zien die dit bevestigen, misschien ook afkomstig uit onze persoonlijke ervaring met viervoeters. Toch is er geen gebrek aan bewijs van het tegendeel.

Om dit te bevestigen zijn het honden die voor kittens zorgen of vice versa, maar ook katten die uitstekende vriendschappen met honden opbouwen. Kortom: er zijn genoeg gevallen die opnieuw aantonen dat grenzen en verschillen bij dieren vaak onbekend zijn.

Zo kunnen katten en honden samenleven, spelen, eten en samen slapen. In één woord: onafscheidelijk zijn. Als je het niet gelooft, bekijk dan de hilarische foto's die we hieronder hebben verzameld. Deze honden lijken echt op katten!

1.

foto: Imgur

2.

foto: Imgur
Advertisement

3.

foto: Imgur

4.

foto: Imgur

5.

Advertisement

6.

foto: reddit

7.

foto: Imgur
Advertisement

8.

foto: reddit

9.

Advertisement

10.

foto: Imgur

11.

foto: Imgur
Tags: DierenHondenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt