Met dit bed kun je uitrusten alsof je in een nest ligt, omringd door gigantische eieren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Met dit bed kun je uitrusten alsof je…
De mysterieuze charme van SS Ayrfield, het oude wrak dat is veranderd in een drijvend bos Zwitserland is van plan om de reis van thuis naar kantoor op te nemen in de werktijden van ambtenaren

Met dit bed kun je uitrusten alsof je in een nest ligt, omringd door gigantische eieren

Door Janine
1.343
Advertisement

Wanneer je naar een nieuw huis verhuist, is het eerste onmisbare element waaraan je denkt, het bed - toch? Het bed moet comfortabel en warm zijn, net als de rest van het huis. Een plek om je terug te trekken, voor elk moment van ontspanning, maar ook om elke nacht te slapen. Zet de traditionele matras en de lattenbodem uit je hoofd, want een ontwerpstudio slaagde erin het meest bizarre bed te creëren dat je ooit zou kunnen bedenken: een gigantisch nest, met veel eieren erin! Alles is extreem rubberachtig en comfortabel: een eigenaardig bed in de vorm van een vogelnest, klaar om je te verwelkomen met zijn comfort.

via: Oge Group
foto: Oge Group

Aanvankelijk kwam het oorspronkelijke idee van de Age Studio om creativiteit aan te moedigen en een speels en jeugdig aspect binnen het interieur te integreren. Elk van deze gigantische nesten bestaat uit 2 delen: de basis, oftewel het nest, is gebouwd met grenen houten panelen met schuim erin; het zachtere en comfortabeler deel bestaat echter uit de verschillende poefs in de vorm van gigantische eieren, die het bed echt speciaal maken.

foto: Oge Group

Het mooie van dit bizarre bed is dat het mogelijk is om de kleuren naar believen te kiezen, ook op basis van die van het huis. Je kunt kiezen voor een klassiek nest met witte eieren, of een nest vol kleurrijke en levendige eieren! Bovendien is het bed gemaakt om aan ieders behoeften te voldoen: degenen die tevreden zijn met de "kleine" versie met 6 eierkussens en de enorm grote, met 13 eierkussens.

Advertisement
foto: Oge Group

Dit is natuurlijk geen object dat zich aanpast aan elk huis en zelfs aan elk budget: de prijsklasse ligt tussen €3.600 en €6.400. Kortom, als je geld te besteden hebt, kan dit jouw aankoop van het jaar zijn!

Tags: KomischeLeukeDesign
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt