Dankzij deze opblaasbare pub kun je je Ierse pub in de tuin hebben! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dankzij deze opblaasbare pub kun je…
Hoeveel ruimte zou er nodig zijn om de hele wereld van energie te voorzien met zonne-energie? 12 veelvoorkomende voorwerpen die design worden: deze foto's zullen je verbazen!

Dankzij deze opblaasbare pub kun je je Ierse pub in de tuin hebben!

Door Janine
544
Advertisement

Ierland is een prachtige plek die door de jaren heen verschillende primeurs heeft bereikt, waarvan er één - het valt niet te ontkennen - de export van twee typische "producten" is: bier en traditionele muziek. En wat is beter dan een Ierse pub om een lekker biertje te drinken en naar geweldige muziek te luisteren? De ervaring van de Ierse pub is essentieel en moet ter plaatse worden meegemaakt, maar als je niet de mogelijkheid hebt om regelmatig te reizen, is hier een praktische oplossing die je ervaringen in de pub onvergetelijk en ook frequenter maakt.

Een bedrijf uit Boston heeft besloten om zich te laten inspireren door de beroemde springkussens voor kinderen - die je vaak ziet op verjaardagsfeestjes - om de structuur van een authentieke Ierse pub na te bootsen. Het is van alles voorzien: rode bakstenen voor het dak, open haarden, ramen en stenen muren. Allemaal nep, natuurlijk. Bovendien levert het bedrijf ook alle drankjes, zodat je een authentieke ervaring kunt creëren.

Er zijn verschillende versies, van verschillende grootte: de "grotere" versie biedt plaats aan maximaal 80 gasten.

Naast whisky en donker bier biedt de Paddy Wagon Pub een volledig assortiment Ierse drankjes en gerechten, waaronder Shepherds Pie, sodabrood en currychips.

Advertisement

Het gemak van deze springkussens is dat ze direct in de tuin van het huis kunnen worden geplaatst; jouw feestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Je kunt er een huren, kopen en je kunt zelfs je eigen pub ontwerpen!

Wanneer is het volgende feest?

Tags: KomischeLeukeDesign
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt