Een vrouw slaagt erin om 3 vossen van verschillende kleuren te fotograferen die de schoonheid van de natuur in al haar nuances tonen

Janine image
door Janine

28 Februari 2020

Een vrouw slaagt erin om 3 vossen van verschillende kleuren te fotograferen die de schoonheid van de natuur in al haar nuances tonen
Advertisement

Het bekendste en meest voorkomende exemplaar van de vos is die met de traditionele rode vacht, maar wist je dat er in de natuur ook andere kleuren zijn waarmee de vos zich kan presenteren? Bijvoorbeeld die met de witte vacht, maar ook de zilverkleurige. En dit zijn op hun eigen manier allemaal even buitengewone exemplaren. De fotografe uit Moskou, Anastasia Dobrovolskaya, is hier volledig van overtuigd, die een groot deel van haar carrière achter de fotografische lens heeft gewijd aan het leggen van het verband met poëzie en talent tussen mens en Natuur.

via Anastasia Dobrovolskaia

Advertisement

De fotografische galerij gewijd aan deze buitengewone vossen met felle kleuren werd door de Russische fotografe "Autumn Equinox" genoemd en benadrukt de onlosmakelijke band tussen mens en natuur: daarom is de omlijsting van deze elegante en kostbare professionele foto's die van het bos, terwijl de modellen zijn verfraaid met kleding die uit een ander tijdperk lijkt te komen.

Advertisement

Elk van de drie modellen houdt rigoureus een verschillend gekleurde vos in haar armen: de witte vos van de Noordpool, de rode vos met een witte puntige staart, en ten slotte de zilveren vos met een vacht die van zwart naar grijs gaat. Je zult je afvragen: hoe slaagt de fotograaf erin om deze prachtige wilde wezens rustig te houden om de fotoshoot uit te voeren?

In werkelijkheid heeft Anastasia in haar fotografische werken altijd dieren uit nationale parken en opvangplaatsen gebruikt, die daarom zeer zachtaardig en gewend aan contact met de mens zijn. Gezien de voorkeur voor natuurlijke omgevingen en wilde dieren, heeft de fotograaf uit Moskou in het verleden ook de schoonheid van andere dieren vastgelegd, waaronder zwanen, paarden en zelfs grizzlyberen!

Haar buitengewone portfolio van professionele foto's kan worden geraadpleegd op de officiële website van Anastasia Dobrovolskaya en op haar sociale kanalen, waaronder Instagram en Facebook.

Advertisement