10 honden die de hoofdrolspelers zijn geweest van "avonturen", die grappig en tegelijkertijd schattig zijn - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 honden die de hoofdrolspelers zijn…
14 foto's tonen voorwerpen en situaties waar onze geest een gezicht aan heeft gegeven dankzij pareidolie Omdat de beren zijn honing bleven stelen, besluit een imker ze in proevers te transformeren

10 honden die de hoofdrolspelers zijn geweest van "avonturen", die grappig en tegelijkertijd schattig zijn

Door Janine
45.332
Advertisement

Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven kan worden gezien vanuit het perspectief van een hond? Absoluut vol ideeën en avonturen wanneer hij aan de zijde van zijn menselijke vriend staat, voor wie hij echt alles zou doen zonder er veel voor terug te vragen. Het is waar: honden zijn gewoon zo, trouwe metgezellen en vrienden voor het leven. Maar zelfs voor hen, net als voor ons mensen, komen er tijden dat ze zich een beetje kunnen vervelen, of misschien juist bijzonder avontuurlijk en vastberaden zijn.

En het is op deze momenten dat grappige, unieke en ongelooflijke scènes ontstaan die we je hieronder laten zien. De honden die de protagonisten van deze 10 foto's zijn, weten zich te vermaken, en willen er niets van weten hoe ze zich moeten “overgeven” aan verveling. Dus vol initiatief en een prachtige, hilarische natuurlijkheid, worden ze de architecten van verrassingen, prestaties en poses die, als we ze definiëren als gedenkwaardig, een understatement zouden zijn. Maar houden we ook niet daarom van ze?

1. Te oordelen naar waar hij op gesprongen is, had deze hond misschien liever een kat geweest!

2. Onze hond kan het niet uitstaan wanneer we de deur dicht doen terwijl hij in de tuin is: om dit te voorkomen, heeft hij besloten de juiste plek te vinden!

Advertisement

3. Het is bekend: een dieet rijk aan groenten is wat je nodig hebt om fit te blijven!

4. "Ik was wezen stofzuigen en toen vergat ik dit trapje terug te zetten bij de bank: bij mijn thuiskomst vond ik het zo"

5. Hij lijkt te zeggen: "Hé mens, je probeerde me in de kamer op te sluiten, maar het is je niet gelukt, ik heb gewonnen"

foto: imgur

6. Wat een mooie kussens! De derde van links lijkt wel heel realistisch!

7. Er heeft iemand lopen rennen op het net gemaaide gras en doet net alsof er niets aan de hand is

8. "Hoe viezer we zijn, hoe leuker we dat vinden: wat vind jij, menselijk wezen?"

9. Deze hond is een echte meester in camoufleren... of niet?

10. Het maakt niet uit tot welke soort je hoort: hij voelt zich in alle opzichten een vriend en vergelijkbaar met hen!

Ondeugend, ondernemend, erg grappig en schattig: heb je je hond ooit in dergelijke situaties gevonden?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt