Een lief hondje “zingt en speelt” elke keer dat ze haar windgong nadert - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een lief hondje “zingt en speelt”…
Bevers zijn vriendelijke en nieuwsgierige knaagdieren: ze zijn altijd druk bezig, ze zijn de Takizakura, de 1000 jaar oude kersenboom die pandemieën, tsunami's en nucleaire crises heeft overleefd

Een lief hondje “zingt en speelt” elke keer dat ze haar windgong nadert

Door Janine
1.075
Advertisement

Ieder van ons heeft zijn eigen min of meer verborgen talent: soms is het duidelijk en zichtbaar voor iedereen; andere keren moet je er wat voor doen om het tot uiting te brengen. Als dit bij mensen het geval is, geldt dat vaak ook voor dieren. Als je kijkt naar wat Bleu doet, de lieve Golden Retriever die we je hieronder presenteren, is dit precies het geval.

Wat is het talent van deze lieve trouwe viervoeter? Simpel: muziek. Dat klopt: deze 4-jarige hond "zingt" niet alleen als weinig anderen, maar is ook in staat zijn "virtuositeit" te begeleiden met een muziekinstrument.

Bleu wishes you a Happy Friday!!

Pubblicato da Bleu's Colon Clues su Venerdì 23 agosto 2019

Toen ze nog een puppy was, leerde Bleu de windgong kennen, een instrument dat dankzij de metalen buisjes die aan een haak hangen, geluiden produceert die lijken op die van bellen en die ook met de lucht mee kunnen bewegen. Deze ontmoeting leek als liefde op het eerste gezicht: sinds de hond het geluid hoorde dat het produceerde, heeft ze geen enkele kans gemist om dicht bij het grappige muzikale accessoire te komen.

En ze genoot niet alleen van het geluid van de windgong: Bleu is zo "geïnspireerd" dat ze elke keer dat ze ernaar luistert besluit om mee te "zingen". Het instrument bevindt zich in de moestuin en volgens Ana Brown, de eigenaresse, komt de Golden Retriever naar buiten en begint de metalen buisjes met de snuit te bewegen om vervolgens op een speciale manier te zingen of, beter gezegd, te huilen...

Pubblicato da Bleu's Colon Clues su Sabato 29 giugno 2019

“Ik weet niet of ze gewoon van het geluid houdt dat het produceert of dat ze weet dat zij de windgong geluid kan laten maken,” zei Ana, “maar ze probeert zich er bijna op af te stemmen.” Bleu is heel blij als ze optreedt: het feit dat ze blijft kwispelen, bewijst het, net zoals ze doet op de momenten dat ze wil spelen.

Advertisement

De muzikale vaardigheden van deze hond hebben haar erg beroemd gemaakt op het web, vooral nadat Ana Brown video's heeft gepubliceerd waarin ze haar vastlegt tijdens haar typische "optredens". De video's hebben een zeer groot aantal views en shares geregistreerd en de Golden Retriever heeft ook een speciale Facebook-pagina. Ook al is de grappige Bleu niet op de hoogte van haar succes, zouden we willen dat ze altijd zo puur en zorgeloos plezier heeft zoals nu, op de vrolijke tonen van haar windgong.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt