Een vrouw heeft een prachtige "verschillende" tweeling op de wereld gezet en documenteert hun groei op een originele manier - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw heeft een prachtige "verschillende"…
Zijn bijen produceerden al 20 jaar niet zoveel honing: de oorzaak: de afwezigheid van de mens en vermindering van vervuiling Een fotograaf legt de wilde dieren van de Finse bossen vast: zijn foto's omsluiten een magische wereld

Een vrouw heeft een prachtige "verschillende" tweeling op de wereld gezet en documenteert hun groei op een originele manier

Door Janine
5.908
Advertisement

De puurheid en schoonheid van kinderen is iets dat iedereen in overeenstemming kan brengen, waar ook ter wereld, ongeacht hun cultuur, tradities en religies. De huidskleur, de sociale achtergrond, het geloof, de ouders: niets doet ertoe tegenover het beeld van een pasgeboren wezen, onschuldig en nog niet “gevormd” door het leven.

De verbazing en pracht zijn echter nog groter wanneer we worden geconfronteerd met meer unieke dan zeldzame gebeurtenissen, zoals wat er gebeurde met de Canadese fotografe van Nigeriaanse afkomst Judith Nwokocha, toen ze beviel van haar ongelooflijke tweeling. Waar om zijn ze zo speciaal? Kijk maar naar de foto's: Kachi, het meisje, is een albino, terwijl Kamis, de jongen, een donkere huid heeft net als zijn moeder. Het is moeilijk te geloven dat ze tegelijk zijn geboren, maar toch is het echt zo.

Aan bezorgdheid en zorgen ontbrak het Judith niet, toen ze haar tijdens de medische controle voor de geboorte vertelden dat de tweeling het syndroom van Down kon hebben.

Dit was niet het geval, ook al liep Kachi wat achter in de groei en riskeerde ze het zelfs niet te redden. Toen ze werd geboren, was het echter meteen duidelijk dat er iets werkelijk ongelooflijks was gebeurd: het meisje was albino, terwijl haar broertje een donkere huid, haar en ogen had.

Advertisement

Judith zei dat ze eerst dacht dat de baby van iemand anders was. Zo was het niet: Kachi was haar dochter en, afgezien van de kenmerken die albino's onderscheiden, was ze volkomen gezond.

Samen met haar kleine broertje Kamis vormen ze echt een uniek stel kinderen. De moeder heeft, mede door het werk dat ze doet, besloten hun groei op een originele en liefdevolle manier vast te leggen.

Op haar pagina Instagram black'n'white twins verzamelt Judith alle foto’s van deze kleine "verschillende tweeling", die op een mooie manier en met alle genegenheid laten zien dat alleen een moeder hun momenten van leven en dagelijks plezier kan hebben.

Advertisement

Grappig, glimlachend en op geen enkele manier “ongemakkelijk” door de onderlinge verschillen: Kamis en Kachi belichamen het wonder en de schoonheid van diversiteit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt