15 grappige foto's laten zien hoe moeilijk het kan zijn om de quarantaine met je kinderen door te brengen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 grappige foto's laten zien hoe moeilijk…
Cornwall: er worden een paar zeer zeldzame roestkatten geboren, de kleinste wilde katten die in de natuur bekend zijn 13 ideeën om je huis te decoreren met planten door ze aan het plafond te hangen

15 grappige foto's laten zien hoe moeilijk het kan zijn om de quarantaine met je kinderen door te brengen

Door Janine
2.091
Advertisement

Als ouder zijn niet gemakkelijk is, stel je dan voor wat het betekent om ouder te zijn tijdens een pandemie. Kinderen worden beschouwd als het meest waardevolle bezit in de samenleving waarin we leven, maar we moeten toegeven dat ze ons soms gek kunnen maken, ondanks dat we veel van ze houden. De Coronavirus-epidemie heeft veel gezinnen gedwongen tot een isolement, waardoor iedereen - ook huisdieren - hele dagen met elkaar moeten leven zonder de kans om buiten stoom af te blazen. In een dergelijke situatie zou niemand zich op zijn gemak voelen, laat staan ​​de ouder van een 3-jarige jongen die zojuist de gekleurde waskrijtjes heeft ontdekt en de muur van de woonkamer voorstelt als zijn doek. Kortom, het is niet eenvoudig om kinderen die vol energie zitten te vermaken, zonder de kans te hebben ze met hun leeftijdsgenoten of in het park te laten spelen.

Deze foto's laten zien hoe moeilijk het voor een ouder is om in bepaalde situaties kalm te blijven, maar hoe hij tegelijkertijd kan glimlachen tegenover het kattenkwaad van zijn kinderen.

1. De foto op de doos ontbijtgranen beloofde een werkelijk smakelijke ervaring - het kind wilde het natuurlijk precies zo maken. Een 10 met een griffel!

foto: Pinterest

2. Haar eerste botsing met het leven: ze ging van de weg af en raakte een lantaarnpaal, waarna ze gewoon wegliep van de plaats van het ongeval

foto: Grace-Face13
Advertisement

3. "Mijn vrouw vermomde onze zoon als Frida Kahlo voor een schoolproject waarin kinderen werden uitgenodigd om haar kunst na te maken. Vandaag ontdekten we tijdens de meeting op Zoom dat ze haar kunst had moeten namaken met tekeningen of schilderijen"

foto: NumberJ5

4. De tweede "thuisles" van mijn zus...

foto: RobAnzalone

5. Als de kinderen zich presenteren met een oorlogsverklaring: "We willen graag meer macht in dit huis. Bijvoorbeeld: controle hebben over de tijd dat we naar bed gaan; beslissen hoelang onze wandelingen duren; wanneer we tv kunnen kijken. Als jullie dit niet ondertekenen, verklaren we de oorlog aan onze ouders. Teken hier"

foto: fmanjoo
Advertisement

6. Mijn zoon heeft "stickers" in de badkamer geplakt...

foto: GreedyJester

7. “Als je je afvraagt ​​hoe de quarantaine verloopt, kan ik het samenvatten met deze foto: mijn zoon wast het potje met mijn tandenborstel.”

foto: Ka3de
Advertisement

8. “Van dat walgelijke roze slijm belandde in het haar van mijn dochter, die nu wanhopig is. En het is nog maar de eerste dag thuis!”

foto: vellowitty

9. Dag 37 van deze lange quarantaine: de kinderen proberen elkaar te bakken

foto: Reddit
Advertisement

10. Hij huilt omdat hij in zijn arm gebeten is. Zelf gedaan.

foto: k90de

11. Woorden zijn hier overbodig, de foto zegt meer dan duizend woorden

foto: jaime0007

12. Wanneer je het alfabet leert en je niet kunt wachten om je vaardigheden in praktijk te brengen op de stoel in de SUV van mamma en pappa!

13. "Mijn zoon moest naar het toilet, maar kennelijk liep hij eerst de keuken in. Ik vond de afdruk van zijn hand op de net gemaakte brownies"

foto: TheTonz

14. “Mijn dochter heeft besloten de krijtjes op deze fantasierijke manier te rangschikken: nu denkt ze dat het een schildpad is! Ik moest de hele middag krijtjes aaien!”

foto: Reddit

15. Ze had zin om een bad te nemen!

foto: Reddit
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt