Een jongen weet een suggestieve hartvormige wolk vast te leggen die uit de Etna komt

Janine image
door Janine

03 Juni 2020

Een jongen weet een suggestieve hartvormige wolk vast te leggen die uit de Etna komt
Advertisement

Er zijn spektakels die de natuur ons precies lijkt te geven op de momenten dat we die het meest nodig hebben. De situatie die Italië - en de hele wereld - door de Coronavirus-pandemie doormaakt, is zeker niet eenvoudig. Hoewel er tekenen van herstel en verbetering beginnen te komen, heeft de noodsituatie die door deze gebeurtenis wordt veroorzaakt op veel mensen een diepe stempel gedrukt. Het ontbrak vaak aan moed, en wanhoop kreeg de overhand. Het prachtige natuurlijke spektakel dat een jongen van de Etna wist vast te leggen, lijkt speciaal te zijn gearriveerd om iedereen een beetje nabijheid en liefde te laten voelen.

via Greenme

Advertisement

Fase 2 . Non male come inizio. L’Etna ci mostra tutto il suo amore formando un cuore di cenere

Pubblicato da Davide Distefano su Mercoledì 6 maggio 2020

Vanaf de top van de Siciliaanse vulkaan, te midden van de rook die naar buiten kwam, verscheen als een magie een heel bijzondere hartvormige wolk. De jonge Davide Distefano uit Catania vereeuwigde het tafereel in al zijn schoonheid en grootsheid.

"De Etna toont ons al zijn liefde door een hartvormige aswolk te vormen", zei de jongen, die zijn prachtige foto op Facebook deelde. We hopen dat dit zo is en dat dit natuurlijke spektakel veelbelovend is.

Advertisement