Een Italiaanse kunstenares heeft een kleurrijk en gedetailleerd aquarium gehaakt dat bijna echt lijkt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Italiaanse kunstenares heeft een…
Een stam in het Amazonegebied wint de rechtszaak tegen illegale houtkappers: ze krijgen een vergoeding van 3 miljoen dollar Tijdens de lockdown creëerden sommige mensen ongelooflijk gedetailleerde gehaakte bankjes voor hun katten

Een Italiaanse kunstenares heeft een kleurrijk en gedetailleerd aquarium gehaakt dat bijna echt lijkt

Door Janine
1.298
Advertisement

Wie zei dat een aquarium alleen als zodanig moet worden beschouwd als er dagelijks vissen, algen en andere levende wezens tussen de vier glazen wanden zwemmen? Er zijn mensen die dankzij hun kunst en hun ongelooflijke technische vaardigheden een gehaakt aquarium wisten te maken! Als je voor de dieren wilt zorgen, moet je natuurlijk kiezen voor een "echt" aquarium, maar als je een hoek van het huis wilt inrichten, dan is dit unieke en kleurrijke werk iets voor jou. De ongelooflijke artistieke creatie is van een Italiaanse kunstenares die gepassioneerd is door deze haaktechniek: Le Creazioni Di Lindadi is de naam van haar Facebook-pagina, waar je haar prachtige werken kunt bewonderen.

Spostando i vari pezzi ...oggi è così 🤗

Pubblicato da Le Creazioni Di Lindadi su Martedì 28 aprile 2020

Linda Di Martino is 59 jaar en woont in Abruzzo, ze omschrijft zichzelf als een "eenvoudige huisvrouw met een passie voor haken" - welnu, haar passie heeft haar in staat gesteld om online naam te maken, vooral dankzij sociale netwerken, waar ze vaak updates publiceert over haar creaties. Naast het hebben van een online winkel, deelt Linda graag de stappen voor alle doe-het-zelvers zoals zij, zodat iedereen enkele van haar mooiste figuren kan maken.

Linda neemt deel aan verschillende markten en hobbybeurzen, waar ze haar handgemaakte producten verkoopt. Voor een beurs in het bijzonder moest ze kleine aquariums maken en in gedachten wist ze al welke mariene figuren ze zou maken. Thuis had ze altijd een aquarium met echte vissen, samen met haar man. Toen ze helaas voortijdig haar man verloor, bleef haar aquarium “net zo onbeduidend als haar leven”, zei de vrouw. Tegen haar man had ze gezegd: "Als de laatste vis sterft, zal ik het aquarium gehaakt namaken"... en zo gebeurde. Toen op eerste kerstdag de laatste vis stierf, besloot Linda dat het tijd was om iets ongelooflijk moois te maken.

Advertisement

Met werkelijk uitzonderlijke aandacht voor detail...

Volg Linda met haar creaties op Facebook!

Advertisement

Il mio acquario all' uncinetto, w.i.p....mancano i pesci!

Pubblicato da Le Creazioni Di Lindadi su Lunedì 3 febbraio 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt