Deze artieste verwijdert de make-up van het gezicht van poppen en schildert ze opnieuw om hun schoonheid natuurlijker te maken - Curioctopus.nl
x
Deze artieste verwijdert de make-up…
12 foto's waarin de mislukte creaties van sommige ontwerpers niet aan de verwachtingen voldeden Een kat met een tweekleurig gezicht wordt de vader van twee kittens: de ene is zwart, de andere is grijs

Deze artieste verwijdert de make-up van het gezicht van poppen en schildert ze opnieuw om hun schoonheid natuurlijker te maken

28 Juni 2020 • Door Janine
37.475
Advertisement

Heb je ooit gedacht dat de poppen die we voor onze kinderen kopen heel vaak de voorbeelden van kleding, make-up en schoonheid te onbereikbaar maken? Zo erg dat we ons afvragen of de traditionele idealen van aantrekkelijkheid en schoonheid van de poppen, die allemaal uit een modeshow lijken te komen, een verkeerde invloed kunnen hebben op de kleintjes. Er is een Oekraïense artieste die de make-up van de poppen van vandaag verwijdert om ze er meer... natuurlijk uit te laten zien!

via: Vogue

1.

De artieste heet Olga Kamenetskaya en met haar creaties maakt ze de meest populaire poppen van vandaag veel natuurlijker en realistischer, waardoor ze worden verwijderd van een schoonheidsideaal die te onbereikbaar en mogelijk “schadelijk” is voor de kinderen die ze kopen en ermee spelen.

2.

Olga verwijdert alle make-up van het gezicht van de pop en voegt nieuwe realistische en proportionele kenmerken toe; de Oekraïense artieste beweerde dat elke pop gebreken vertoont zoals normale mensen ook hebben, en niet alleen de kenmerken van deze poppen verandert, maar ze transformeert ook hun gezichtsvormen en voegt zelfs nieuwe pruiken toe!

Advertisement

3.

In een interview met Vogue zei Olga over haar werk: "Ik vind het niet leuk als het nieuwe gezicht van de pop ideaal en perfect symmetrisch is, het maakt het levenloos. Ik laat altijd opzettelijk een defect achter dat niet voor iedereen duidelijk is, maar de pop een onzichtbaar charisma geeft. Misschien is deze onvolmaakte schoonheid de boodschap die mijn poppen brengen."

4.

Kijk eens wat voor buitengewoon werk Olga heeft gedaan met de poppen van gisteren en vandaag, allemaal uit naam van natuurlijke schoonheid, realisme en een nieuw gezonder en constructiever model van aantrekkelijkheid voor alle kinderen op de wereld:

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Een precieze en indrukwekkende klus, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt