Hij maakt een off-road "rolstoel" voor zijn gehandicapte vriendin: binnen een jaar kan hij deze in massa produceren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij maakt een off-road "rolstoel" voor…
Lamborghini presenteert zijn eerste jacht: de boot van 3 miljoen euro die eruitziet als een sportwagen 15 foto's die laten zien hoeveel het perspectief de perceptie van de werkelijkheid kan veranderen

Hij maakt een off-road "rolstoel" voor zijn gehandicapte vriendin: binnen een jaar kan hij deze in massa produceren

Door Janine
1.247
Advertisement

Soms zijn het door intuïties of eenvoudige pogingen dat geweldige ideeën ontstaan, die in staat zijn om het leven van veel mensen te verbeteren, te beginnen met hun kleine, grote dagelijkse behoeften. Om de mensen van wie we houden zich beter te laten voelen, zouden we wat dat betreft echt alles doen, net als de man over wie we het met je gaan hebben met zijn gehandicapte vriendin deed.

De vindingrijkheid en creativiteit van Jerry, bekend op het internet vanwege zijn YouTube-kanaal "JerryRigEverything", waarin hij technologisch materiaal beoordeelt, hebben zich bij die van Cambry, zijn vriendin, gevoegd om een ​​echt speciaal en innovatief middel voor gehandicapten te creëren, in staat om het leven van mensen die niet kunnen lopen te vereenvoudigen waardoor ze praktisch overal naartoe kunnen gaan.

De "Rig", zo noemt het stel het voertuig waar we het over hebben, is veel meer dan alleen een rolstoel. Het is in feite een echt elektrisch off-the-road voertuig, uitgerust met superbestendige wielen en veringen, aanpasbaar - zoals de kleur - volgens de behoeften van degenen die het moeten gebruiken.

Een vervoermiddel, ontworpen door Jerry, dat aanvankelijk als experiment ontstond en vervolgens in massaproductie werd geproduceerd, werd op internet verkocht voor ongeveer 4200 euro. Een bedrag dat de kosten echt waard is, omdat het geen voertuig is zoals anderen. "The Rig" is snel en vooral licht, wat de bewegingen van mensen met een beperkte mobiliteit veel behendiger maakt.

Advertisement

Elektrisch, aangenaam om naar te kijken en bijna geluidloos, hij kan 20 kilometer per uur halen met een autonomie tot 56 km. De genialiteit van dit voertuig voor gehandicapten zit ook en vooral in de manier waarop het is ontworpen.

Voor een eenvoudiger onderhoud zijn onderdelen van normale fietsen gebruikt, die eenvoudig te demonteren zijn. Bovendien kan "The Rig" worden uitgerust met verschillende accessoires en heeft een praktisch montagesysteem op de bagagedrager, waardoor het ideaal is voor het vervoeren van voorwerpen, uitrusting en zelfs andere rolstoelen.

Kortom: van een prachtig en zeer nuttig cadeau dat deze jongen voor zijn vriendin heeft gemaakt, is dit voertuig een hulpmiddel geworden dat voor iedereen beschikbaar is en mogelijk essentieel is voor veel mensen met een handicap.

Advertisement

Op elk terrein rijden, gemakkelijk excursies maken en bewegen, voor degenen die moeite hebben om zich te verplaatsen, kunnen onmogelijke dingen zijn om te doen. Met "The Rig" hebben Jerry en Cambry echter een vervoermiddel gecreëerd dat al deze problemen overstijgt en waarvan we hopen dat het de levens zal verbeteren van vrouwen en mannen die zich nooit "anders" mogen voelen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt