Dit slimme kussen heeft airbags die het hoofd van een slapend persoon bewegen wanneer hij begint te snurken - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit slimme kussen heeft airbags die…
15 meesterwerken van Moeder Natuur die ons laten zien dat we nog veel moeten leren Een man verandert een oude zolder in een enorme inloopkast voor zijn vrouw

Dit slimme kussen heeft airbags die het hoofd van een slapend persoon bewegen wanneer hij begint te snurken

Door Janine
1.194
Advertisement

We weten hoe belangrijk de kwaliteit van de slaap is voor de algemene gezondheid en om het dagelijks leven beter onder ogen te zien. Maar goed of slecht slapen hangt misschien niet alleen van onszelf af: het is belangrijk om de juiste condities te hebben om goed te kunnen slapen! Een luidruchtige buurman kan dit belemmeren, om nog maar te zwijgen van een partner die snurkt.

Midden in de nacht wakker worden doordat je partner snurkt is niet leuk: gelukkig heeft een Koreaans bedrijf een kussen gemaakt voor mensen die last hebben van nachtelijk snurken.

Het heet Motion Pillow en het is een kussen dat belooft het probleem van wakker worden veroorzaakt door nachtelijk snurken op te lossen. Aan de buitenkant zie je er niets aan, maar het bestaat uit vier airbags die opblazen en leeglopen om de positie van het hoofd van de slapende persoon voorzichtig te veranderen, om zo de juiste en vrije neusademhaling te herstellen.

Het kussen, gemaakt van een zeer zacht memory foam, van materialen die zweet absorberen en warmte afgeven zonder schadelijke chemische middelen te gebruiken, is verbonden met een intelligent station via een USB-aansluiting: het station is het "brein" van het hele apparaat en het is zijn taak om de slaap te bestuderen, door de positie van het hoofd, de snurkfrequentie, de intensiteit en andere gegevens te analyseren. Dit alles om een ​​algoritme te creëren dat op de beste en meest effectieve manier kan ingrijpen bij het oplossen van het probleem.

Advertisement

Het kussen is een apparaat van hoge kwaliteit: naast de kwaliteit van de materialen waarvan het is gemaakt, is de technologie die het ondersteunt ontworpen om compatibel te zijn met de nachtrust. De afstelling van de airbags gebeurt onmerkbaar, zowel voor degenen die op het kussen slapen als degene die naast de persoon die snurkt, slaapt. Je wordt niet gewekt door het opblazen van de airbags, die het hoofd heel voorzichtig verplaatsen.

Dus lijkt de oplossing voor een veel voorkomend probleem eindelijk te zijn gearriveerd: helaas merken degenen die snurken het vaak niet op, en de geluiden die ze maken kunnen een oorzaak van slapeloosheid worden, zelfs voor degenen die zonder problemen zouden kunnen slapen als ze daartoe in staat waren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt